40 TL'lik bilet alana 4 TL
50 TL'lik bilet alana 5 TL tarzında, rezervasyonu ben burdan internetten yapıyorum, siz gidip kamil koç şubelerinden biletinizi alabilirsiniz
Neden böyle bişey yapıyorum ? 30 liralık puanım var, 40 liraya kadar biriktirebilirsem 1 hafta sonraki izmir - çanakkale otobüs biletimi puanım ile alıcam, nedeni budur, başka şeyler gelmesin aklınıza.
Ödemeler şu şekilde yapılacaktır : Yolculuk gerçekleşmeden malesef para puanlar yolkarta yansımamaktadır, tradesi az olanların yolculuk gerçekleştikten sonra ödemesi yapılacak, tradesi yüksek olanların duruma göre ödemesi önceden yapılabilir.
Rezervasyon yap, gidip bileti alayım ücretimi öde sonra bileti iptal ettiririm gibisinden düşüncesi olanlar olacaktır, bu yüzden böyle bir karar almak durumundayım. rezervasyon yaptırıp gidip bileti alıp (tradesi yüksek olan kişiler için geçerli) benden ödeme aldıktan sonra bilet iptal edilirse o kişi hakkında şikayet konusu açarım, hiç bir şekilde parayı geri atayım şikayetinden vazgeç durumu istemiyorum, (böyle bir durumda 40 TL'lik otobüs biletimi alırsa şikayetimden vazgeçerim
) öğrenciyim, zor durumda kalmak istemiyorum.Toplamda 160 TL'lik bilet almam gerekiyor 10 lira için, 40 TL'lik bilette 2,40 TL falan para puan kazanıyorum.
Konuyu fazla uzattım, konu gayet açık ve nettir, süre kısıtlıdır.
ekleme ; Güncel, 100 TL ve üstü bilet alımlarında %15 geri ödeme yapıcam