• 05-01-2014, 18:28:50
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Film işlerimi görebilmem için vps arıyorum. Dün vehost tan vps aldım ama bu sabah erişemedim. Adam forumdan ban yemiş, skypede yok, tel kapalı, sitelerindeki 3 tickete cevap yok.

Lütfen hiç bir firma yazmasın. Yalandan en az 1gbit veya 500 mbit ile upload ediyor diyo herkes ama sonuç olarak 50mbit. Dün aldığım vpste 1 filmi çok zor yüklüyordu. net hızı 100den yukarı çıkmadı.

vps kullanan normal üyeler cevap yazarsa sevinirim. Fiyatı uygun olsun ve hızlı olsun. Programa felan gerek yok sadece indirip yükleyeceğim o kadar. Teşekkürler.
  • 05-01-2014, 19:53:21
    Geçmiş olsun oluyor böyle şeyler piyasada var böyle tipler sana tavsiyem yabancı firmaları dene ama googleda önce araştır scamer firma olmasın dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma şu an burda bulunan firmaların çoğu hosting üzerine çalışıyor bir bölümüde up/down üzerine ama onlarında hızları pek tatminkar değil hız az daha inse türkiye lokasyon bile kullanırsın saniyede hızlar 3 ile 5 mb arasında gidip geliyor firma sonuçta para kazanma derdinde 1 gbit hatta 10 15 tane vps açsa kullanıcı başına saniyede 10 mb az bir hız düşüyor öyle zamanda 3 mb hızı bulunca şükür diyorsun birde upload yaptığın yerinde önemi var adam turbobit yüklicek alakasız bir lokasyon veriyor doğal olarak hız yerlerde deneme paketide bir işe yaramıyor çünkü günlük hızlar değişebişliyor o nedenle hiç bir şeye güvenemiyorsun aslında up/down işi için şansa kalmış durumdasın bazen şansın dönüyor bazende güm çakılıyorsun seedbox firmalarını dene genelde onlarda yüksek hız olabiliyor
  • 06-01-2014, 01:03:32
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Yarım saat test imkanı sunuyoruz, hızı kendiniz görün..

İlk ay %40 indirim kampanyamızı inceleyiniz..

https://www.r10.net/vps-hosting/11751...00-gb-hdd.html

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
    Tib Belge No: 3213
    Web Site: www.rizedc.com
    E-Posta: admin@rizedc.com
    Ticari Ünvan: RizeDc Internet Hizmetleri
    Kayıtlı Bulunduğu Vergi Dairesi: Yusufeli V.D
    Vergi Numarası: 6760228034
    Adres: Müftü Mah. Yenişehir Cad. No:65
    Ofis Telefon: 0(850) 532 1 RDC (732) (Mesai Saatleri İçerisinde Destek Alabilirsiniz )
    Skype 7*24: LovelessGent