• 24-12-2013, 20:45:13
    Blog Poster Paravan blog programımızın sitelerinden tamamen bağımsız sitelerdir.

Bu konu üzerinden 60 C CLASS IP'de sitelere makalelerinizin gönderimini yaptırabilirsiniz!

Ayrıca: İsteyen kişilerin raporlarının tümünü 2-3 farklı twitter hesabında paylaşıp çok daha hızlı index almasını sağlıyoruz.

1 adet pr5
    5 adet pr4
    8 adet pr3
    1 adet pr1

56 .com uzantılı / 2 adet .net / 2 adet .org uzantılı "HABER BLOG" siteleridir.

60 adet farklı C class IP üzerinde çalışmaktadır ve domainler 5 farklı firmaca kayıtlıdır.

Kurallarımız ve isteklerimiz kısaca şu şekildedir;
    • Linkler ve Fotoğraflar HTML biçimli linklenmiş şekilde olmalıdır,
    • 3 link + 1 Resim Link şeklinde 4 link bulunabilir,
    • Maksimum 5 adet etiket iletebilirsiniz,
    • Konu başlığı ve etiketlerinizi de makalenin başına ekleyebilirsiniz,
    • İster tek makale, isterseniz 10 makale iletin..
    • Makalelerinizde spin kullanabilirsiniz {kelimeniz|kelimeler|kelimelerimiz|ve|ile|gibi}
    • Raporlarınızı twitter hesaplarında paylaşmamızı istiyorsanız bilgi verebilirsiniz.
    • +18 türü, değişik değişik siteler için lütfen sormayın, çalışma yapılmamaktadır.

Hesap bilgisi için konuya yazabilirsiniz arkadaşlar.
    Belirli aralıklarla hepinize tek tek dönüş yapmaktayız.

BU HİZMETİN ÜCRETİ 1 OCAĞA KADAR 20 LİRADIR.

Örnek çalışma yaptığımız bazı arkadaşlarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Sormak istedikleriniz veya unuttuğumuz birşeyler var ise eğer çekinmeden sorabilirsiniz.
  • 25-12-2013, 14:59:38
    Üyeliği durduruldu
    pm lütfen.
  • 25-12-2013, 15:06:16
    ozanymz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm lütfen.
    Pm ile bilgiler iletilmiştir.

Arkadaşlar, 6 makale + spin kullanırsanız 60 özgün makale gibi birşey olur.
    60 farklı IP den backlink alırken bu sizler için önemlidir.

Bana 1 tane makale ile çalışmak daha kolay gelir. Ama max. seviyede etki için bu konuyu da göz önünde bulundurun.
  • 25-12-2013, 15:07:03
    pm lütfen
  • 25-12-2013, 15:18:30
    drjekyll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    pm lütfen
    Bilgileri iletiyorum,

Arkadaşlar bu 60 siteyi sadece biz ve satışa çıkaracağımız programı kullanan arkadaşlar kullanabilecektir.

Pr5 pr4 gibi sitelerde var ancak index sayıları normal bir siteye göre üst düzey değildir. Minimum 3-4 yıl boyunca aktif kalacak bir sistemin ilk parçasıdır.

Bu yüzden 60 farklı IP'den link alacağınızı ve pr'li sitelerde ilk backlinkler olacağını bilerek 20 liraya bu işi yaptırmalısınız.

Yani, diğer konulardaki arkadaşlar 50-80 arası çalışmayı 150-200 liraya boşuna yapmıyor.

Tamamen pr ve backlink (kalıcı) odaklı sistemdir bu ve bizlerden başkası kullanamamaktadır.

Ben açıkça anlatıyorum sizlere, yani 20 liralık iş yapmak için ticaret ahlakımızı zedeleyecek bir iş yapmam.

İleriyi düşünüp pr5 pr4 pr3lerden ve kalıcı olarak 60 ücretli siteden backlink almak isterseniz, üşenmez tüm makalelerinize de uğraşırım.

Amaç benim kazanmam değil, hepimizin kazanmasıdır... Bu yüzden detayları iletiyorum arkadaşlara da.

PM isteyen arkadaşlar da bunları bilsin. 5k indexli sitelerden 60 satış yapsak 150 lira dememiz gerekirdi.
  • 25-12-2013, 15:28:20
    Rapor alındı. Alper hocam işinde en iyisidir. Hem müşteriye yaklaşımı muahbbeti hemde yardımseverliği için teşekkür ederim. Sürekli olarak çalışacağım bir insandır. Her işinde kendisine kefilim.
  • 25-12-2013, 16:28:25
    UmutMavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Rapor alındı. Alper hocam işinde en iyisidir. Hem müşteriye yaklaşımı muahbbeti hemde yardımseverliği için teşekkür ederim. Sürekli olarak çalışacağım bir insandır. Her işinde kendisine kefilim.
    Eyvallah hocam sağolasın.

Detayları ve çalışma sistemini üstteki mesajlarda ilettim zaten.
    Kalıcı ve temiz iş için çalışma yaptırabilirsiniz. PR7 10k indexli siteler olsa bu fiyat olmaz zaten.

Ancak, siteleri sadece bizler kullanacağız. Çöpe dönüştürülmemesi adına.

Az iş öz iş. Temiz çalışmalar.
  • 25-12-2013, 20:18:38
    Çalışma yapılmıştır, zaten eskiden beri çalıştığım kişidir. Çok faydalı bir sistem olmuş teşekkürler
  • 25-12-2013, 21:27:36
    nedstark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çalışma yapılmıştır, zaten eskiden beri çalıştığım kişidir. Çok faydalı bir sistem olmuş teşekkürler
    Hayırlı olsun, alım açıktır.