drjekyll adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm lütfen
Bilgileri iletiyorum,

Arkadaşlar bu 60 siteyi sadece biz ve satışa çıkaracağımız programı kullanan arkadaşlar kullanabilecektir.

Pr5 pr4 gibi sitelerde var ancak index sayıları normal bir siteye göre üst düzey değildir. Minimum 3-4 yıl boyunca aktif kalacak bir sistemin ilk parçasıdır.

Bu yüzden 60 farklı IP'den link alacağınızı ve pr'li sitelerde ilk backlinkler olacağını bilerek 20 liraya bu işi yaptırmalısınız.

Yani, diğer konulardaki arkadaşlar 50-80 arası çalışmayı 150-200 liraya boşuna yapmıyor.

Tamamen pr ve backlink (kalıcı) odaklı sistemdir bu ve bizlerden başkası kullanamamaktadır.

Ben açıkça anlatıyorum sizlere, yani 20 liralık iş yapmak için ticaret ahlakımızı zedeleyecek bir iş yapmam.

İleriyi düşünüp pr5 pr4 pr3lerden ve kalıcı olarak 60 ücretli siteden backlink almak isterseniz, üşenmez tüm makalelerinize de uğraşırım.

Amaç benim kazanmam değil, hepimizin kazanmasıdır... Bu yüzden detayları iletiyorum arkadaşlara da.

PM isteyen arkadaşlar da bunları bilsin. 5k indexli sitelerden 60 satış yapsak 150 lira dememiz gerekirdi.