• 28-12-2013, 12:54:30
    Arkadaşlar kendi hesabımdan reklam hesabı açtım. Kredi kartımı tanımlattırdım. Birgün reklam yayınlandı daha sonra reklam hesabım kapatıldı. Ardından 3 hesabıma farklı isim ve kredi kartıyla hesap açtım hepside teker teker kapandı. Hatta sonuncu hesabımızı kurumsal olarak açtık. Bu konuda yardım edebilecek arkadaş özelden yazarsa çok iyi olur.

Not: Bu sorunumuzu tamamen çözecek arkadaşa 20 tl ödenecektir.
  • 28-12-2013, 12:57:00
    Bildiğim kadarıyla otomatik talimat gibi bir şey verilip reklamlar o şekilde yayınlanıyor. Bende aynı sıkıntıyı yaşadım çünkü.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 28-12-2013, 14:16:41
    Üyeliği durduruldu
    YakupGoksal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar kendi hesabımdan reklam hesabı açtım. Kredi kartımı tanımlattırdım. Birgün reklam yayınlandı daha sonra reklam hesabım kapatıldı. Ardından 3 hesabıma farklı isim ve kredi kartıyla hesap açtım hepside teker teker kapandı. Hatta sonuncu hesabımızı kurumsal olarak açtık. Bu konuda yardım edebilecek arkadaş özelden yazarsa çok iyi olur.

Not: Bu sorunumuzu tamamen çözecek arkadaşa 20 tl ödenecektir.
    Şüpheli işleme girmiş bütün kartlarınız farklı hesaplarda yeni hesaplarda kullansanızda banlanacaktır artık daha önce açılmış hesaplarda TL kayıtlı olarak girilmiş hesap bulun ordan hiç girmediğiniz kartlarla işlem yapmayı deneyin.

ayrıca telefon doğrulama adres doğrulama gibi işlemleride yapın.