• 14-12-2013, 07:40:19
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar, youtube da yayınlanan şarkıları siteme koysam yani youtube kodunu siteme koysam adsense ban sebebi olabilir mi acaba ?
  • 14-12-2013, 07:58:47
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ben kullanıyorum mp3 sitem var olduğunu gördüğüm başka sitelerde var

bende merak ediyorum.
  • 14-12-2013, 13:11:13
    Üyeliği durduruldu
    apostraf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben kullanıyorum mp3 sitem var olduğunu gördüğüm başka sitelerde var

bende merak ediyorum.
    Soruya cevap veren çıkmadı daha
  • 14-12-2013, 13:32:54
    Üyeliği durduruldu
    Video şeklinde ve video altında şarkı hakkında biraz özgün açıklama bu korkudan sizi uzaklaştırır.
  • 14-12-2013, 16:23:52
    Üyeliği durduruldu
    Adsense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Video şeklinde ve video altında şarkı hakkında biraz özgün açıklama bu korkudan sizi uzaklaştırır.
    Ya şu şekilde, yazıda en az 100 kelimelik özgün bir yazı olacak ve direk youtube kodunu kopyalayıp yapıştırıcam altına. En üstte de bir adet resim olacak.

Bu sıkıntı yaratır mı?
  • 14-12-2013, 17:10:45
    Üyeliği durduruldu
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ya şu şekilde, yazıda en az 100 kelimelik özgün bir yazı olacak ve direk youtube kodunu kopyalayıp yapıştırıcam altına. En üstte de bir adet resim olacak.

Bu sıkıntı yaratır mı?
    Örnek site vermek isterdim ama site sahipleri memnunniyet durumunda şüphem olduğu için buradan veremiyorum.Dediklerimi yapınız sıkıntı çıkmaz
  • 14-12-2013, 17:24:55
    Üyeliği durduruldu
    Adsense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Örnek site vermek isterdim ama site sahipleri memnunniyet durumunda şüphem olduğu için buradan veremiyorum.Dediklerimi yapınız sıkıntı çıkmaz
    O zaman ben bir içerik ekliyim, size pm ile göndereyim uygunsa o şekilde devam edeyim

Teşekkürler desteğiniz için