• 14-12-2013, 01:04:13
    Selamlar arkadaşlar,
    Wordpress kurulu olan bir sitede, müşterilerimize vermiş olduğumuz kodlar sayesinde müşteriler verdiğimiz hizmete ait durumu ki bu teknik servis hizmetidir görebilecek bir sayfa oluşturmanızı istiyoruz.

Sistem aynen kargo şirketlerindeki takip olayına benziyor.

-Müşteri gelir ürünü bize verir bizde kendisine üzerinde takip numarası olan bir fiş veririz.
    -Müşteri gider gitmez sizin hazırlayacağınız sayfadan takip numarasını girer ve durumunu belirleriz (Ör.: Servise gönderiliyor, Tamir ediliyor, Tamir Sonrası Kontrol, Şubeye Gönderiliyor,Şubede Hazır)
    -Durumları güncellerken açıklama kısmıda olmalı ve bu kısma (şu şu şu parçalar değişti, şu işlem yapıldı vs. )gibi şeyler yazabilmeliyiz.
    -Müşterimizde sitemizden bu takip numarasını kullanarak ürününün durumunu takip edebilmeli.

Sanırım biraz ayrıntılı anlattım ama işte hepsi bu yapabilecek arkadaşlar ;

İşi tamamlama zamanını ve ücretini yazarak mesaj gönderirlerse memnun olurum.

Kullanım durumuna göre 1-2 revizyonda yapabiliriz işi alırken bu şekilde almayı kabul edecek arkadaşlar mesaj yazsınlar lütfen.

iyi forumlar, hayırlı işler
  • 14-12-2013, 01:36:30
    Üyeliği durduruldu
    pm gönderilmiştir
  • 14-12-2013, 02:29:07
    Enteresan olacak ama; Wordpress ne noktalara geldi be.
  • 14-12-2013, 02:34:39
    Üyeliği durduruldu
    yok hiçte enterasan değil. Aslında onu buralara getiren diğer cms sistemlerin o kadar karmaşık yapılar içerisinde o kadar kod yığınlarının içindeyken bile hala istenileni wp düzeyinde verememesi. Rakipleri her özellik cıkarttıgında bangır bangır bagırırken aslında hep wordpress'in reklamını ve destekçi sayısını arttırdı
  • 14-12-2013, 03:50:11
    Frissco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yok hiçte enterasan değil. Aslında onu buralara getiren diğer cms sistemlerin o kadar karmaşık yapılar içerisinde o kadar kod yığınlarının içindeyken bile hala istenileni wp düzeyinde verememesi. Rakipleri her özellik cıkarttıgında bangır bangır bagırırken aslında hep wordpress'in reklamını ve destekçi sayısını arttırdı
    Konu için enteresan dedim zaten. Yoksa dediklerini biliyorum
  • 14-12-2013, 10:00:16
    ben kodlamadan anlamam ancak benim gibi bir kullanıcı bile wp de isteklerini neredeyse kendi başına yapabiliyorsa başka bir şey aramaya gerek yok gibi geliyor bana bu gibi özel durumlarda da sağolsun freelance iş yapan arkadaşlar maşallah her bir şeyi yapabilecek düzeydeler (sadece fiyatlar biraz yüksek gibi geliyor bana o kadar )
  • 14-12-2013, 10:08:32
    Pm attim
  • 14-12-2013, 16:23:30
    daha önce bu tarz bir aşı takip sistemi yazmıştım.
    sadece algoritmik kısmı mevcut, template kısmını siz halledersiniz.

tabi bulabilirsem buradan gönderirim
  • 14-12-2013, 16:45:17
    Pm gönderildi.