• 09-12-2013, 00:12:30
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Arkadaşlar gzip eklentisi vs. hiç bir şey kurmadım. ancak test sitesinden baktığımda gzip var gözüküyor. acaba wordpress otomatikmi yapıyor acaba bunu. 3 sitemdede gzip sıkıştırması var gözüküyor.

test sitesi : http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 09-12-2013 mesaj 00:12:30 -->-> Daha önceki 08-12-2013 mesaj 22:47:28 --

tamamdır arkadaşlar. c panelden yapınca o panele bağlı bütün sitelerde gzip oluyor galiba. çünki ana dizindeki sitenin htaccess ine ekledim kodları otomatik bütün sitelerde gzip var oldu.

bu iyimi kötümü bilmiyorum. yoksa her site için ayrı ayrı mı gzip yapmak lazım.
  • 09-12-2013, 16:40:06
    yokmu bilgisi olan arkadaşlar.
  • 16-12-2013, 14:09:21
    Burak bey bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • 17-12-2013, 09:34:47
    Üyeliği durduruldu
    herseysizinicin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar gzip eklentisi vs. hiç bir şey kurmadım. ancak test sitesinden baktığımda gzip var gözüküyor. acaba wordpress otomatikmi yapıyor acaba bunu. 3 sitemdede gzip sıkıştırması var gözüküyor.

test sitesi : http://www.gidnetwork.com/tools/gzip-test.php

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 09-12-2013 mesaj 00:12:30 -->-> Daha önceki 08-12-2013 mesaj 22:47:28 --

tamamdır arkadaşlar. c panelden yapınca o panele bağlı bütün sitelerde gzip oluyor galiba. çünki ana dizindeki sitenin htaccess ine ekledim kodları otomatik bütün sitelerde gzip var oldu.

bu iyimi kötümü bilmiyorum. yoksa her site için ayrı ayrı mı gzip yapmak lazım.
    Arvixe'deki hostinginiz ile ilgiliyse cPanel'den Optimize Website açmanız yeterli.
  • 17-12-2013, 13:22:37
    şimdi normalde gzip sıkıştırma yapmıyordum. ancak ana dizindeki sitemin htaccess ine kod ekleyerek bunu yaptım. diğer bütün sitelerimdede gzip sıkıştırma var gibi gözüküyor. bu yeterlimi, yani diğer sitelerede bu kodu eklemeye gerek varmı yoksa aynı pakette bulunan bütün siteler açılmışmı oluyor.
  • 20-12-2013, 22:18:22
    herseysizinicin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şimdi normalde gzip sıkıştırma yapmıyordum. ancak ana dizindeki sitemin htaccess ine kod ekleyerek bunu yaptım. diğer bütün sitelerimdede gzip sıkıştırma var gibi gözüküyor. bu yeterlimi, yani diğer sitelerede bu kodu eklemeye gerek varmı yoksa aynı pakette bulunan bütün siteler açılmışmı oluyor.
    gzip ayarlaması .htaccess'den yapıldığı gibi bazı hosting firmaları bunu otomatik olarak aktif ederler. o yüzden .htaccess'e kod eklemesen bile gzip aktif olabilir.
  • 20-12-2013, 22:27:39
    hayır benim sorduğum olay şu hocam. ana dizindeki sitede aktif ettiğim zaman bütün sitelerimde gzip var gözüküyor. yanlış bişe yok değilmi, yoksa bütün siteleremi kod eklemek gerek. yada c panelden gzip aktif olunca bütün sitelerde gzip otomatikmi oluyor. öğrenmek istediğim bu.