• 05-11-2013, 22:39:41
    Merhaba arkadaşlar,

Bilgisayardan memnunum yalnız bilgisayarı açtıktan hemen sonra internete girmeye çalıştığımda girmiyor 10 dakika geçtikten sonra nette giriyorum bunun sebebi ne olabilir ? neden olabilir sürücüler de güncel

Konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • 05-11-2013, 22:42:34
    Hocam aynı marka model pcyi kullandığımızdan dolayı yorum yapma gereksinimi duydum,
    Şimdiye kadar en ufak bir şekilde de olsa bahsettiğiniz sorunu veya benzerini yaşamadım.
    Acaba wireless üzeri mi yoksa kablolu mu bağlanmaya çalışıyorsunuz.
    Driverleri yüklediniz mi sorunsuz. Sizin için wireless veya l-an driverini upload edebilirim bi kurmayı deneyin.
  • 05-11-2013, 22:47:05
    Üyeliği durduruldu
    Kabloluda ise normal :-) cunku bende lenovo g550 marka notebook da yasardim o sorunu lenovolarin genelinde kablolu ag problemi var su anda benim kullandigim makina g570 onda da ayni. Cildirtirdi beni

C5303 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 05-11-2013, 23:39:02
    YavuzTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam aynı marka model pcyi kullandığımızdan dolayı yorum yapma gereksinimi duydum,
    Şimdiye kadar en ufak bir şekilde de olsa bahsettiğiniz sorunu veya benzerini yaşamadım.
    Acaba wireless üzeri mi yoksa kablolu mu bağlanmaya çalışıyorsunuz.
    Driverleri yüklediniz mi sorunsuz. Sizin için wireless veya l-an driverini upload edebilirim bi kurmayı deneyin.
    Wiresless üzerinden bağlanıyorum bi ara yapmıştım düzelmişti ama gene gitti, işletim sistemi olarakta windows 8 kullanıyorum driverler kendi sitesinden en son güncel driverleri kurdum gene aynı :