vCenter sunucu resetleme?
11
●813
- 07-12-2013, 17:27:32Selamlar. vcenter da resetleme nereden yapılıyor bilgisi olan varmıdır? kullanan bilen varsa yazarsa sevinirim.
- 07-12-2013, 17:37:57bnm vds hesabım var. vcenter dan kontrol ediliyor. Onu resetlemek istiyorum sadece.Abathosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam birazdaha açıklayıcı yazabilirmisiniz? ssh den derken? ben vds aldım ama cok kullanımını bilmiyorum suan resetlemem gerekiyor resetleyemıyorum. Linux bu arada.DCSistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 07-12-2013, 17:39:09Merhaba,hadidelioglan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Putty aracılığı ile, erişim sağlayabilirsiniz.
satis@sistemdc.com skype' ile iletişime geçerseniz detaylı yardımcı olabilirim. - 07-12-2013, 17:44:06Hocam skype yok ta gtalk kullanıyorumDCSistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
putty indirdim ip adresini yazdım baglandım ama bağlanamadı sanırım. Siyah bı ekran geldı içerisine hiç bir şey yazılamıyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:44:06 -->-> Daha önceki mesaj 17:43:35 --
Hocam kullanıcı adı root bilgilerini yazcak yer cıkmadı putty de :s direkt ıp yazıp baglan dedım ama olmadı o da.Abathosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 07-12-2013, 17:58:57vcentere bağlanıp ip adresinizin üzerine sağ tıklayıp acılan menuden power menüsünün üzerine gelin orada reset yazısına tıklayın bu kadar
putty indirdim ip adresini yazdım baglandım ama bağlanamadı sanırım. Siyah bı ekran geldı içerisine hiç bir şey yazılamıyor.