• 07-12-2013, 17:27:32
    Selamlar. vcenter da resetleme nereden yapılıyor bilgisi olan varmıdır? kullanan bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • 07-12-2013, 17:34:47
    vCenter ekli sunucularımı yoksa vcenter resetlemek istiyorsunuz?
  • 07-12-2013, 17:35:17
    Merhaba,

SSH'üzerinden 'reboot' yazdığınızda reset atılabilir.

Windows İse, aynı şekilde, uzak masaüstünden makinayı yeniden başlatın.
  • 07-12-2013, 17:37:57
    Abathosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vCenter ekli sunucularımı yoksa vcenter resetlemek istiyorsunuz?
    bnm vds hesabım var. vcenter dan kontrol ediliyor. Onu resetlemek istiyorum sadece.
    DCSistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

SSH'üzerinden 'reboot' yazdığınızda reset atılabilir.

Windows İse, aynı şekilde, uzak masaüstünden makinayı yeniden başlatın.
    Hocam birazdaha açıklayıcı yazabilirmisiniz? ssh den derken? ben vds aldım ama cok kullanımını bilmiyorum suan resetlemem gerekiyor resetleyemıyorum. Linux bu arada.
  • 07-12-2013, 17:39:09
    hadidelioglan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bnm vds hesabım var. vcenter dan kontrol ediliyor. Onu resetlemek istiyorum sadece.

Hocam birazdaha açıklayıcı yazabilirmisiniz? ssh den derken? ben vds aldım ama cok kullanımını bilmiyorum suan resetlemem gerekiyor resetleyemıyorum. Linux bu arada.
    Merhaba,

Putty aracılığı ile, erişim sağlayabilirsiniz.

satis@sistemdc.com skype' ile iletişime geçerseniz detaylı yardımcı olabilirim.
  • 07-12-2013, 17:42:24
    Putty yazılımını indirip ip adresi ile sunucunuza bağlanın daha sonra,
    Login as : root
    şifreniz : root şifrenizi yazın

Şifreyi yazarken şifre görünmez hesaba login olduktan sonra, reboot yazıp enterlayın.
  • 07-12-2013, 17:44:06
    DCSistem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

Putty aracılığı ile, erişim sağlayabilirsiniz.

satis@sistemdc.com skype' ile iletişime geçerseniz detaylı yardımcı olabilirim.
    Hocam skype yok ta gtalk kullanıyorum putty indirdim ip adresini yazdım baglandım ama bağlanamadı sanırım. Siyah bı ekran geldı içerisine hiç bir şey yazılamıyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:44:06 -->-> Daha önceki mesaj 17:43:35 --

Abathosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Putty yazılımını indirip ip adresi ile sunucunuza bağlanın daha sonra,
    Login as : root
    şifreniz : root şifrenizi yazın

Şifreyi yazarken şifre görünmez hesaba login olduktan sonra, reboot yazıp enterlayın.
    Hocam kullanıcı adı root bilgilerini yazcak yer cıkmadı putty de :s direkt ıp yazıp baglan dedım ama olmadı o da.
  • 07-12-2013, 17:58:57
    vcentere bağlanıp ip adresinizin üzerine sağ tıklayıp acılan menuden power menüsünün üzerine gelin orada reset yazısına tıklayın bu kadar
  • 07-12-2013, 18:00:13
    Host Name (or IP address), yazan yere ip adresinizi yazıp open diyin.
    çıkan siyah ekranda sizden kullanıcı adı isticek root yazın enter'layın, sonra şifre isticek aynı şekilde şifrenizi yazıp enter'layın, daha sonra console reboot yazıp enter'layın.