Merhabalar;
Metin2 Oyunu için çok sağlam bir makina arıyorum yüksek portlu yüksek trafikli olması şart büyük bir proje için kullanılacaktır.. Makina alınırken herhangi bir lag kopma durumu olursa koşulsuz şartsız para iadesi yapılıp sözleşmenin fesh edileceğine dair sözleşme yapılacaktır.
Bu şartları karşılayacak kendine güvenen firmalar ulaşsın.
Saygılar.
Oyun Makinası Kiralanacak YILLIK
7
●1.245
- 28-11-2013, 15:40:06
- 28-11-2013, 15:49:41Merhaba,
gerçekçi olmak gerekirse veri merkezi bile kendi networkune %100 uptime garantisi veremiyorken onun altyapısını kullanan hosting firması nasıl %100 garanti verebilsin ki ?
makinenizin diski bozulur düşer ram bozulur düşer yada ne biliyim fan dönmez cpu ısınır düşer ama kimse %100 up olucak diyemez + sözleşme istiyorsunuz.Yazdıklarımı arkadaşça değerlendirip tekrar konunuzu düzenlemek daha fazla alternetif oluşturabiliceğiniz bir ortam oluşturur iyi arayışlar - 28-11-2013, 15:58:56Selamlar,MahsumCelik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting firmasından ziyade gerçekten bu işin ehli ve bu yükü taşımkta bize yardımcı olabilecek bir firma arıyorum. Yatırım büyük olacak buna görede beklenti olacak tarafımızdna tabiki olmayan dağları yaratın demiyorum. Sağlam bir dedicated server benim işimi fazlasıyla görecektir. Yani ; oto yedek sistemi olan up'u yüksek olan. İnternet bağlantısı kesintisiz ve yüksek olan firmalar fiyat teklifi vermeleri yeterli 128 GB'lerden 64 GB'lerden pm atanlar atmasın ortalama 32 GB bir sunucu işimi fazlasıyla görecektir. - 28-11-2013, 19:21:09%100 uptime için Cloud sunucu şart. Ancak bütceniz bu durumda yeterli kalırmı bilmiyorum. Aşağı yukarı bütcenizi yazarsanız ona göre sistem tavsiye edilebilir. Metin 2 de en çok karşılaşacağınız freebsd tabanlarına düzenlenen saldırılar sebebiyle yaşanılan kesintidir. Onun dışında forumumuzda işini ehliyle yapan bir çok uptime yüksek firma mevcut. Kısacası bütceniz varsa kesinlikle cloud, ancak bütceniz yoksa donanımsal firewall ve arkasında çalıştırabileceğiniz derlenmiş bir yazılımsal firewall ile iyi sonuçlar alabilirsiniz.
- 28-11-2013, 20:24:08ilgili arkadaş cloud seviyesinde birşey istiyor, kusursuz birşey imkansız diğer türlü dedicated vb. düşünüyorsa tabiki. en ufak hatada iade talep edeceğini baştan belirtmiş, cloud dışında hiç birşey ne yazıkki işini görmeyecektir.conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-11-2013, 20:30:35https://www.r10.net/dedicated-amp-co-...post1068282068
bu firma ile görüşün derim yaklaşık 45 gündür bir makinalarını kullanıyorum sadece 1 yad a iki sefer anlık kesinti oldu gayet memnunum bir görüşün isterniz bu arada destek elemanı değil ibrahim beyle görüşmenizde fayda var