• 23-11-2013, 00:57:11
    Hocam p.m. gönderdim.
    WP-imletir + WP-etiketçi SINIRSIZ lisansı 550TL yerine 125TL ! > Bu paketi almak istiyorum.
  • 23-11-2013, 12:15:00
    Bir adet limitsiz lisans alınmıştır.
  • 23-11-2013, 21:15:38
    cagatayturgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam p.m. gönderdim.
    WP-imletir + WP-etiketçi SINIRSIZ lisansı 550TL yerine 125TL ! > Bu paketi almak istiyorum.
    ebubekir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bir adet limitsiz lisans alınmıştır.
    Satın alanlara hayırlı olsun diyorum, satışlar devam ediyor.
  • 24-11-2013, 04:24:53
    1 adet wp imletir + etiketci alındı teşekkürler
  • 24-11-2013, 12:31:20
    Komidin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1 adet wp imletir + etiketci alındı teşekkürler
    Dönüş yapıldı hayırlı olsun.

Satış devam ediyor.
  • 24-11-2013, 15:49:29
    hocam eklentinin Social Networks Auto-Poster eklentisinden tam olarak farkı nedir?
  • 24-11-2013, 16:33:45
    seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam eklentinin Social Networks Auto-Poster eklentisinden tam olarak farkı nedir?
    Linkini vermiş olduğunuz eklentinin özelliklerini detaylı olarak bilmiyorum ancak WP-imletir eklentisi ile;

- Hem otomatik hem de manuel gönderiler yapabilirsiniz, eski içeriklerinizi tek tıkla imleyebilirsiniz.
    - Dünyada bir benzeri bile olmayan phpFox ve Blogtronix scriptleri desteği ile tüm phpFox ve Blogtronix sosyal medya sitelerine imleme yapabilirsiniz, yani sınırsız sayıda farklı siteye imleme yapabilirsiniz.
    - İmlemelerinizin profil raporlarını alabilir, timeout limiti ve post_type seçimi gibi advanced düzey konfigrasyonunu sağlayabilirsiniz.
    - En önemlisi de 2 yılı aşkın süredir 7/24 sağladığımız desteğimizden ve ücretsiz güncellemelerimizden faydalanabilirsiniz.
  • 24-11-2013, 16:39:39
    by_antiseptic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Linkini vermiş olduğunuz eklentinin özelliklerini detaylı olarak bilmiyorum ancak WP-imletir eklentisi ile;

- Hem otomatik hem de manuel gönderiler yapabilirsiniz, eski içeriklerinizi tek tıkla imleyebilirsiniz.
    - Dünyada bir benzeri bile olmayan phpFox ve Blogtronix scriptleri desteği ile tüm phpFox ve Blogtronix sosyal medya sitelerine imleme yapabilirsiniz, yani sınırsız sayıda farklı siteye imleme yapabilirsiniz.
    - İmlemelerinizin profil raporlarını alabilir, timeout limiti ve post_type seçimi gibi advanced düzey konfigrasyonunu sağlayabilirsiniz.
    - En önemlisi de 2 yılı aşkın süredir 7/24 sağladığımız desteğimizden ve ücretsiz güncellemelerimizden faydalanabilirsiniz.
    Blogtronix özelliği sizinkinde + oluyor o zaman. Teşekkürler bilgilendirme için
  • 24-11-2013, 18:51:12
    seemsiyah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Blogtronix özelliği sizinkinde + oluyor o zaman. Teşekkürler bilgilendirme için
    Rica ederim.

Kampanya devam ediyor arkadaşlar.