• 15-11-2013, 08:39:25
    Üyeliği durduruldu
    PetitJoueur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    telif içeren video hakkaten yok. en son videoyu 6 ay önce yüklemişim. para kazanma aktif. zaten toplam 12 video var. üzen şey izlenme oranları çok yüksek ve getiri sağlamıyorlar. en düşük olan videonun izlenme sayısı 1.1M.

bu arada google plus bağlantısını kestim.
    Ana kanallarda google sayfanız kanalınıza özel açılmış ise bağlantıyı kesmenize gerek yok ama siz bilirsiniz..

olcsanteknik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bu şekilde birçok kanalı geri kurtardım. şuan hepsi g+'a bağlı olarak para kazandırıyor.

peki kanallardan para kazanmaya bu şekilde mi devam edelim yoksa g+ bağlantısını keselim mi?
    Eğer kanalına özel bir sayfa almış isen bağlantıyı kesmene gerek yok ama yukarıda dediğim gibi siz bilirsiniz..

diray67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 ihtardan dolayı para kazanmaya kapanan kanalı bu şekilde açtım
    çok teşekkürler

edit: ertesi gün hesap iptal edildi ve silindi :S
    Bu tür bir olayı ilk defa gördüm kanalın iptal edilmesinde mutlak bir sebep vardır sizin dikkat etmeniz gereken sadece telif deildir kanalınızda 3 üncü taraf ve dünya genelinde engellendi vs olan videolarınızı mutlaka siliniz ayrıca üstüne basa basa sölüyorum para kazanmaya açılan kanallarınızı mutlaka para kazanmaya kapatın ve bir kaç gün bekleyin..
  • 18-11-2013, 15:36:19
    benim kanalımda google+ bağlantısını kesin bölümü çıkmıyor, bu 2 kanalımda mevcut, diğer kanallarımda bu şekilde link var, neden böyledir acaba?
  • 18-11-2013, 17:52:52
    Üyeliği durduruldu
    DeviLLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benim kanalımda google+ bağlantısını kesin bölümü çıkmıyor, bu 2 kanalımda mevcut, diğer kanallarımda bu şekilde link var, neden böyledir acaba?
    Çok enteresan bir durum şimdi sizde BU linke tıklayınca KANALINIZINADI kullanıcı adına dönün ve Google+ profili ile bağlantısını kesin yazısı çıkmıyormu?
  • 18-11-2013, 17:57:12
    By_MeCHuL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok enteresan bir durum şimdi sizde BU linke tıklayınca KANALINIZINADI kullanıcı adına dönün ve Google+ profili ile bağlantısını kesin yazısı çıkmıyormu?
    yok hocam çıkmıyor çok acayip bir durum eğer akşam 8 den sonra vaktiniz olursa team ile bağlanıp bi bakarsınız

not : bu arada 2 kanalımı konudaki şekilde yaparak tekrar kazandırmaya açtım
  • 18-11-2013, 20:53:24
    Üyeliği durduruldu
    Ana kanalı silersek, alt kanal ana kanal yerine geçer mi?
  • 18-11-2013, 21:13:13
    Üyeliği durduruldu
    DeviLLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yok hocam çıkmıyor çok acayip bir durum eğer akşam 8 den sonra vaktiniz olursa team ile bağlanıp bi bakarsınız

not : bu arada 2 kanalımı konudaki şekilde yaparak tekrar kazandırmaya açtım
    Dilerseniz team İD ve ŞİFRE yollin şuan müsayitim

KUMANLI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ana kanalı silersek, alt kanal ana kanal yerine geçer mi?
    Ben hiç alt kanal kullanmadığım için o konuda bişey yazamıyorum bilgisi olan arkadaşlarımız var ise cevaplarsa sevinirim..
  • 18-11-2013, 22:30:07
    Zaten bağlı olupta kapanan sayfa için ne yapılabilir?
  • 18-11-2013, 22:35:52
    Üyeliği durduruldu
    TurkGladio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Zaten bağlı olupta kapanan sayfa için ne yapılabilir?
    Onuda google ile bağlantısını kesin ve 10 ila 15 gün sonra tekrar bağlayın belki açılır belki açılmaz ben bir kaç kanalda denedim ama bazıları açıldı bazıları hala açılmadı şansınız var ise açılabilir..
  • 19-11-2013, 05:04:30
    Üyeliği durduruldu
    Google plus bağlantısı kesilmeyen kanallar için çözüm bulunamadı sanırım.