Merhaba arkadaslar, bugün sitemin eski siralamasina geldigini gördüm. Sevincliyim elhamdulillah.
Merak edenler icin hemen konuya girmek gerekirse, ne yaptim meselesi.
Bir cok makale okudum ancak hic bir sonuc bulamadim, tek yaptigim sanki hic birsey olmamis gibi devam etmek idi. Baska hic birsey yapmadim.
4 eylülde siralamadan kopan sitem biraz önce fark ettim eski siralamasina gelmis durumda.
Allaha sükürler olsun.
Not: Sadece https://www.r10.net/sosyal-link-borsa...eo-paketi.html burada ücretsiz referans amacli makale yayinlatmistim.
İpucu: Ve sonunda eski sirama geldim
7
●606
- 01-11-2013, 09:37:44Hayırlı olsun.
Yükseliş, ana kelimedemi oldu yoksa tüm alt sayfalardamı ? - 01-11-2013, 12:10:55Iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim.
4. eylülde anasayfam 5.siradan 95-100-105e düsmüstü(cogu kez hic görünmüyordu) hatta fark ettigim iki durum vardi.
a- bu 100 siralarda anasayfamin titlesi yoktu, eften püften bir yerin alakasi olmayan bi yeri google indexlemisti.
b- siteleri indexleyen sitelerden benim sitemi indexlemis olanlar bile bu aramalardan benden önce cikiyordu.(arama sorgulamasi cikiyordu indexde)
hitin kaybi hedef kelime olan ana sayfa ile alt sayfalardi tam olarak diyebilmem icin sayaci gün sonu görmem gerek ama suan gördügüm online sayim 3 katina cikmis durumda.