172
●9.202

İlk defa böyle bi hocam oldu. Kimya konusunda da inşallah rahat olacağım bu sene. Bu hoca eski sınıfıma derse girmiyor ve eski sınıfıma dersini hiç anlamadığım matematik ve geometri hocası giriyor. Hocalarım iyi, derslerini ve anlatım tarzlarını seviyorum. Ayrıca üniversiteye kadar daha çok vaktim var ve kafam rahat. Güzel bi avantaj oldu benim için.
Patron biraz cimrimsi anladığım kadarıyla. Bende para mevzusunu pek rahat konuşamam. Öyle olunca o da lafını etmiyor hiç. Biraz kamu yararına çalışıyorum ama şuan android de kendimi geliştiriyorum. Projeyi bitirdikten sonra düzgün bi maaş almazsam çıkmayı düşünüyorum. Bakalım kısmet
Daha öncede yazdım seni, beni yada bizim gibi düşünen adamları sadece hayalleri olanlar anlar. Hayal kuramayanlarlar için biz hayatta başarsız olacak adamlarızdır, yanıldıklarını çok geç anlar onlar.
Ne olursa olsun, kim ne yaparsa yapsın yazılımdan vazgeçme. Sınıftada bıraksalar, okuldanda atsalar sorun değil. Doktora çıkışlı adamlar ilkokul mezunu adamlarının elinin altında çalışıyor bu ülkede 
Benim en kötü olduğum ve sorun yaşadığım derslerden biriydi kimya. İnşallah bu seneden sonra o da düzelecek. En azından hocanın bakışı ve yaklaşımı farklı olacaktır.