• 29-10-2013, 12:01:26
    Sitem bir eğitim sitesi ve eğitimle ilgili dosyalar yüklü sıklıkla download kelimesi geçmekte ve google dan bir uyarı aldım acaba sebebi bumu.

GOOGLE ÜRÜNLERİNİN KÖTÜYE KULLANIMI: Yayıncıların, YouTube, Orkut veya Blogger gibi herhangi bir Google ürününün kötüye kullanımını özendirmesine izin verilmez. Buna, kullanıcıların YouTube videolarını indirmelerine olanak sağlamak gibi, bu veya diğer Google ürünlerinin politikalarına uymayan araçlar sağlanması da dahildir.
  • 29-10-2013, 13:35:37
    saygili66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Sitem bir eğitim sitesi ve eğitimle ilgili dosyalar yüklü sıklıkla download kelimesi geçmekte ve google dan bir uyarı aldım acaba sebebi bumu.

GOOGLE ÜRÜNLERİNİN KÖTÜYE KULLANIMI: Yayıncıların, YouTube, Orkut veya Blogger gibi herhangi bir Google ürününün kötüye kullanımını özendirmesine izin verilmez. Buna, kullanıcıların YouTube videolarını indirmelerine olanak sağlamak gibi, bu veya diğer Google ürünlerinin politikalarına uymayan araçlar sağlanması da dahildir.
    YouTube programı varsa ondan dolayı uyarı almışsın büyük ihtimal
  • 29-10-2013, 13:36:07
    mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    YouTube programı varsa ondan dolayı uyarı almışsın büyük ihtimal
    dostum site eğitim sitesi ve öyle bir programda yok sitemde
  • 29-10-2013, 13:37:38
    Üyeliği durduruldu
    Ben etiketlere genellikle indir kelimelerini de koyuyorum içinde olmasa da ve adsense iki onayda da kabul etmedi.
  • 29-10-2013, 13:40:42
    eğitim sitelerinde dökümanın içindekiler acaba size mi ait.
    Hayır değil bu yüzden kabul etmezler veya anlık şikayetlerde ban sebebi.
  • 29-10-2013, 13:50:02
    Noventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben etiketlere genellikle indir kelimelerini de koyuyorum içinde olmasa da ve adsense iki onayda da kabul etmedi.
    dostum yüzlerce site var indir downloand kelimesi koyan ama uyarıda kelimeyle ilgili demiyorki ben onu anlamadım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50:02 -->-> Daha önceki mesaj 13:41:27 --

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eğitim sitelerinde dökümanın içindekiler acaba size mi ait.
    Hayır değil bu yüzden kabul etmezler veya anlık şikayetlerde ban sebebi.
    hiç bir eğitim sitesindeki dokümanlar o site sahibine ait olma sanşı yoktur hocam ama
  • 29-10-2013, 14:08:25
    ama sizin ki açık kaynak olduğunu sistem bilemeyebilir. şikayet almışsınız belli
    döküman yazarı siz değilseniz bu telif hakkına girer ve telif hakkı google nin en sevmediği şeydir.
  • 29-10-2013, 14:14:13
    madlover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ama sizin ki açık kaynak olduğunu sistem bilemeyebilir. şikayet almışsınız belli
    döküman yazarı siz değilseniz bu telif hakkına girer ve telif hakkı google nin en sevmediği şeydir.
    sildim konuyu direk zaten