Sitem bir eğitim sitesi ve eğitimle ilgili dosyalar yüklü sıklıkla download kelimesi geçmekte ve google dan bir uyarı aldım acaba sebebi bumu.
GOOGLE ÜRÜNLERİNİN KÖTÜYE KULLANIMI: Yayıncıların, YouTube, Orkut veya Blogger gibi herhangi bir Google ürününün kötüye kullanımını özendirmesine izin verilmez. Buna, kullanıcıların YouTube videolarını indirmelerine olanak sağlamak gibi, bu veya diğer Google ürünlerinin politikalarına uymayan araçlar sağlanması da dahildir.
Download Kelimesi Ban Sebebimi
7
●932
- 29-10-2013, 13:35:37YouTube programı varsa ondan dolayı uyarı almışsın büyük ihtimalsaygili66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-10-2013, 13:36:07dostum site eğitim sitesi ve öyle bir programda yok sitemdemavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 29-10-2013, 13:50:02dostum yüzlerce site var indir downloand kelimesi koyan ama uyarıda kelimeyle ilgili demiyorki ben onu anlamadımNoventa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:50:02 -->-> Daha önceki mesaj 13:41:27 --
hiç bir eğitim sitesindeki dokümanlar o site sahibine ait olma sanşı yoktur hocam amaSEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 29-10-2013, 14:14:13sildim konuyu direk zatenmadlover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle