• 27-10-2013, 18:56:55
    Üyeliği durduruldu
    tahagg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    benimkisi mahkeme tarafından türkiyede yasaklı çıkmıştı ve isimtescil paramı geri ödemedi en ufacık yardımcı bile olmadı
    Ehehe hocam pardonda isimtescil ne diye para iadesi yapsınki. Aldığınız domain'leri kontrol etmiyormusunuz ?
  • 27-10-2013, 19:03:09
    tatilvitrini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ehehe hocam pardonda isimtescil ne diye para iadesi yapsınki. Aldığınız domain'leri kontrol etmiyormusunuz ?
    nasıl kontrol edebilirdimki
  • 27-10-2013, 19:51:09
    haftalık geliri 25$ üstü arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. sadece 25$ üstü haftalık geliri olanlara eposta desteği varmış maalesef.
  • 27-10-2013, 20:35:42
    @Adsense nickli hocam actiriyor banlari. bi görüşün isterseniz.
  • 27-10-2013, 20:46:05
    Hocam hangi maile olacak sürekli sorun kimlik numarası sorup duruyor.
  • 28-10-2013, 04:15:32
    yvzakblt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    haftalık geliri 25$ üstü arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. sadece 25$ üstü haftalık geliri olanlara eposta desteği varmış maalesef.
    Nerden aldınız bu bilgiyi.İlk defa duydum
  • 28-10-2013, 11:03:10
    English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nerden aldınız bu bilgiyi.İlk defa duydum
    Hocam kendi sitesinde yardım kısmında yazıyor. Aynen şöyle alıntılıyorum.
    Alıntı
    E-posta desteği

Düzenli olarak haftada 25 ABD dolarının (veya yerel karşılığının) üzerinde kazanan yayıncılarımız için çeşitli dillerde e-posta desteği sağlıyoruz. Uygun yayıncılar, yardım merkezimizdeki herhangi bir sayfadan “Bize ulaşın” düğmesini tıklayarak bir iletişim formu bulacaktır. E-postanız, destek uzmanlarımız tarafından çeşitli dillerde yanıtlanacaktır.
    Bu yüzden form doldurduğumda ya da mail attığımda 25$'ı geçemediğim için otomatik yanıt sistemi şu maili gönderiyor. 25$'ı geçen kullanıcılara ise destek sağlanıp sorunları çözülüyor. Sanırım forumda parayla ban açan arkadaşlarda bu yöntemle adsense banı açıyorlar.

Alıntı
    Merhaba,

Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

AdSense, yayıncıların kendi başlarına kullanabilecekleri bir üründür. Sorununuzu çözmek için AdSense arayüzünde, Yardım Merkezinde ve kullanıcı forumunda yer alan kaynakları kullanmanızı öneririz. Yardım Merkezimizde, AdSense'le ilgili detaylı bilgi bulunmaktadır. Konulara göz atmanızı ve varsa sorularınızın yanıtlarını aramanızı öneririz.

Çözmeniz gereken bir sorununuz varsa, Yardım Merkezimizdeki Sorun Giderin bölümümüzden başlamanızı öneririz. Bu bölümde, sorunuzun yanıtını hızlı bir şekilde bulmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmış sorun gidericiler bulunmaktadır.

Sorun Giderin: http://support.google.com/adsense/bi...answer=1190804

Ayrıca, hesabınızda işlem yapmamızı gerektiren belirli sorunlarla ilgili olarak bize ulaşmak için Yardım Merkezimizin AdSense Müşteri Desteği'ne Ulaşın bölümünü de kullanabilirsiniz.

AdSense Müşteri Desteği'ne Ulaşın: http://support.google.com/adsense/bin/request.py

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Google AdSense Ekibi
  • 29-10-2013, 11:05:22
    Üyeliği durduruldu
    WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @Adsense nickli hocam actiriyor banlari. bi görüşün isterseniz.
    İlk öncelikle yorum sahibine teşekkürlerimi sunuyorum.Bizlere yönlendirme taraftarı gösterdiği inceliğinden ötürü arkadaşımız bizimle çalışmak isterse kısa sürede banının kaldırttırılacağının sözünü verebilirim.Çalışmak çalışmamak elbette kendi insiyatifine kalan birşey

iyi çalışmalar
  • 29-10-2013, 18:45:09
    Bugün adsense'den geri dönüş geldi. Sanırım özel bir durum olduğu için e-postamı cevaplama gereği duydular. Sanırım sorunumu çözecekler. Sizinle paylaşıyorum.

Alıntı
    Merhaba Yavuz Bey,

E-postanız için teşekkür ederiz.

http://www.**** adresli sitenize reklam kodunuzu uyguladıktan sonra, bu e-postayı yanıtlayarak beni bilgilendirmenizi rica ederim.

Saygılarımla,

İ** Ç**