• 28-10-2013, 20:47:36
    Öncelikle herkese merhaba.
    Dizi sitem var ve yavaş yavaş bölümleri kendim upload etmek istiyorum.
    VDS kiraladım.Önce torrent sitelerinden indirip ardından vk.com veya youtube.com 'a yüklemek istiyorum.En basit ve en hızlı şekilde işlem yapabileceğim , convert , partlara bölme , altyazı ekleme (reklam için) program önerilerinizi bekliyorum...
  • 28-10-2013, 21:21:28
    Telif hakkından dolay vk.com daha iyidir.Youtube sıkıntı yaratabilir.
    Daha önce virtualdubmodla beraber birkaç program kullanıyordum
    altyazı için.Sonra farklı programlar vs... çıktı.
    Pek takip etmedim.Araştırmak lazım..
  • 28-10-2013, 21:22:38
    Eskiden bende yapıyodum bu işi partlara bölüp reklam ekliyodum ama şimdi nedense yapamadım..
  • 28-10-2013, 22:15:45
    Diyelimki elinizde 2 gb ram ssd bir vds var windows kurulu olduğunu düşünelim mesela windows xp olsa güzel olurdu bu tarz bir işlem için yağni videoyu kesip tekrar birleştirmek için aslında makinanızı kasacak büyük programlar kurmaya gerek yok diyebilirim video kesmek için Boilsoft Video Splitter kullanabilirsin mesela atıyorum 1.4 gb bir videomuz var bunu 6 parçaya bölelim sonra Boilsoft Video Joiner kullanabiliriz burdaki amaç neden yapıştırma programı diceksiniz olayın sırrı burda vk vob yada mov formatını kabul ediyordu düşük boyuttaki videomuzu bu şekilde yüksek boyut yapıyoruz

Ancak alt yazı gömmeyi bende bilmiyorum yöntemi öğretecek birileri illaki vardır

Youtube yüklemeni tavsiye etmem yüklediğinle kalır videoların anında teliften dolayı silinir vk ise video orjin ismiyle yükleme ordada siliyorlar farklı bir isim bulup yüklemen kafi videonun kimliğini oluşturmak için ise camtasia sutudio 8.0 tavsiye ederim özellikle watermark konusunda bir şaheser zaten videolarının çalınmaması için bunu yapman lazım

benim bilgilerim bu kadar
  • 28-10-2013, 23:26:08
    FFO
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Total Video Converter (Convert yapmana gerek yok bence partlara böldükten sonra iş kolaylaşır.)
    AVI ReComp (Altyazı Gömme Programı) [Partlar böldükten sonra altyazı gömme işini yaparsan hızlı olur.) [Birçok altyazı gömme programı var ama bunda kalite pek bozulmuyor dediğim gibi eğer partlara böldükten sonra part 1 e site reklamını gömersen kısa sürede altyazı ekleme işi bitecektir.)
    Boilsoft Video Splitter (Çok kolay bir şekilde bölme işlemi yapabilirsin)

Not :

Aldığın VDS ssd disk özellikli olması sana hız kazandırır.
  • 28-10-2013, 23:38:05
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
    AVI ReComp ve Boilsoft Video Splitter programlarını indiriyorum.
    Bir .srt dosyası hazırlayıp ilk 5-6 saniye sitenin reklamını yapıcam ilk partta ve vk.com'a yüklücem.
    Edit : Yalnız şöyle bi sıkıntı var.İndirdiğim videolar her zaman avi olmadığı için AVI ReComp her zaman işe yaramıyor mecburen convert etmek gerekiyor.