Diyelimki elinizde 2 gb ram ssd bir vds var windows kurulu olduğunu düşünelim mesela windows xp olsa güzel olurdu bu tarz bir işlem için yağni videoyu kesip tekrar birleştirmek için aslında makinanızı kasacak büyük programlar kurmaya gerek yok diyebilirim video kesmek için Boilsoft Video Splitter kullanabilirsin mesela atıyorum 1.4 gb bir videomuz var bunu 6 parçaya bölelim sonra Boilsoft Video Joiner kullanabiliriz burdaki amaç neden yapıştırma programı diceksiniz olayın sırrı burda vk vob yada mov formatını kabul ediyordu düşük boyuttaki videomuzu bu şekilde yüksek boyut yapıyoruz

Ancak alt yazı gömmeyi bende bilmiyorum yöntemi öğretecek birileri illaki vardır

Youtube yüklemeni tavsiye etmem yüklediğinle kalır videoların anında teliften dolayı silinir vk ise video orjin ismiyle yükleme ordada siliyorlar farklı bir isim bulup yüklemen kafi videonun kimliğini oluşturmak için ise camtasia sutudio 8.0 tavsiye ederim özellikle watermark konusunda bir şaheser zaten videolarının çalınmaması için bunu yapman lazım

benim bilgilerim bu kadar