Arkadaşlar konu ile alakalı pek bir bilgi yok zaten basit birşey defalarca değiştirmeme rağmen sunucu saati ileride gözüküyor
phpinfo dan baktığımda
Default timezone Europe/Helsinki olduğunu gördüm
fakat whm den server time özelliklerine girdiğim zaman Europe/İsanbul olarak gözükmesine rağmen phpinfodan Europe/Helsinki olarak gözüküyor
bunun sebebi ne olabilir acaba
sunucu saati değiştirme
4
●6.354
- 10-06-2013, 14:19:27sizin whm den baktığınız işletim sisteminin timezone değeri,
php ninkini ayarlamak için php.ini içine aşağıdakini ekleyin (europe/helsinki default değerdir, eğer varsa onu silip ekleyin, yoksa en alta inip ekleyebilirsiniz. ssh da putty ile arama yapmak için ctrl + w komutunu kullanabilirsiniz.)
Alıntı - 10-06-2013, 14:52:45@victories, belirtmiş zaten ama isterseniz WHM'den de yapabilirsiniz.Noktech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Service Configuration >> PHP Configuration Editor 'a girin.
Adcanced'ı tıklayın, Ardından date.timezone 'u sayfada aratıp Karşılığındaki değeri değiştirip, Restart Services kısmından HTTP'yi restart edebilirsiniz. - 26-10-2013, 15:56:38Belirttiğiniz yeri buldum ancak karşısında Europe/Istanbul yazıyor saat yazmıyor? Direkt saati ayarlamam lazım?sysadmin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-11-2013, 13:55:31Dünya saat dilimleri belli yer belirlenmiştir.Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi yaparsanız düzelecektir.
VPS ise sorun yaşabilirsiniz.Power panel kullanıyorsanız vps bölge/saat dilimini Europe/Istanbul olarak düzenleyiniz.
vbulletin forumunuz varsa şayet zaman ayarlarınızı kontrol ediniz..