Arkadaşlar merhaba,
Elimde iPad 2 16GB Wifi var bunu satmak istiyorum fakat 2. el satış fiyatı hakkında kafamda tam bir fiyat oluşturamadım. Cihazın fotoğraflarını yarın koyucam konuya ama görsel olarak hiçbir sıkıntısı yok, çok temiz kullandım. Ayrıca yanında 100 küsür liraya aldığım orjinal Apple'ın SmartCover(Akıllı Kılıf) var turuncu renkte. Şarj Aleti ve kablosu mevcut, faturasını evde bulur konuya eklerim. Cihaza iOS7 yükledim 1 haftadır kullanıyorum gayet akıcı bir şekilde çalıştırıyor o yönde bir sıkıntı yok, cihazın home tuşu ve power tuşunda hiçbir sıkıntı yok zaten home tuşunu genelde hiç kullanmam multitouch haraketleriyle kullanırım (4 parmağı kendine çekince ana ekrana dönüyor) bu yüzden home tuşu hala ilk günkü gibi, power tuşuda smart cover oldugu için zaten otomatik açıp kapıyor hiç kullanılmadı bile denebilir. satma sebebim pek fazla kullanmıyorum ihtiyaç fazlası diyebiliriz. Gelecek tekliflere göre kafamda bir fiyat belirleyip satmayı düşünüyorum, herkese iyi forumlar.
Satış: iPad 2 16GB Wifi+SmartCover
8
●645
- 03-10-2013, 14:42:00Kardeşim için düşünüyorum bayağıdır bilgisayarı bozuk. İpad den rahatça ödev için araştırma vs. yapabilirse ve güzel bir teklif yaparsan alabilirim
- 04-10-2013, 16:08:37Fiyat orjinal SmartCover ile birlikte 700TL diye düşünüyorum ama pazarlık yapıp anlaşabiliriz, resim neden eklemedim hala bilmiyorum akşam işlerim bitince eklicem evde bu sefer kesin, garantisi bitti, İstanbul Kanyon'da Troy Apple Premium Reseller'dan almıştım. Faturası, kutusu, orjinal şarj aleti hepsi duruyor.knightx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle