Merhabalar Arkadaşlar;
Adsense hesabım dün mailime gelen kapatılma durumu ile şok etti.Önceden sitede birkaç içerikten dolayı banlandığını fark etmiştim,program veya oyun indirme gibi.Fakat şuan hiçbir ihlal durumu yokken durup dururken banlandı.Ayrıca bu banlanma için mailde size neden kapatıldığını bildiremiyoruz diyor.Bu hesabımın 2.kapatılışı ve hesap her seferinde banka bilgilerini doğrulamaya geldiğinde kapatılıyor.
Google adsenseyi istediği siteye verip reklamlarını döndürüyor,sonra bizde para birikip seviniyoruz derken pat hesap kapatılıyor içindekilerde havaya uçuyor.Bizde reklamlara verdiğimiz beleş yayınla kalıyoruz.Google adsense tamamen vasat.
Adsense Hesabım Bilinmeyen Nedenden Dolayı Kapatıldı
7
●760
- 30-09-2013, 22:28:03Üyeliği durdurulduMerhaba
Konunuza açıklık getirmek istedim nacizane sizde kabul ederseniz ilk öncelikle hesapların kapanması neden olur boş yere Adsense hesap kapatmaz illaki bir problem görmüşlerdir bunlar neler
Adsense daha önce problem geçirdinizmi
Reklam eklediğiniz sitede telif hakkı reklam yerleşimi ihlali
Adınıza daha önce kapatılan bir hesap varmıydı v.s v.s bunlar hepsi bir örnek
Adsense'nin tek yanlışı şudur kabul ediyorum siteleri banlarken yapıyor ama hesabı neden kapattığını belirtmiyor.
Adsense güzel para kazanma kuruluşu bu kuruluşa ya ayak uydurulacak yada alternatif şirketler temin edilecek - 04-10-2013, 10:00:02Öncelikle cevabınız için teşekkürler,daha önceden 1 kere oyun indirme linki paylaştığım için kapatılmıştı.Oyunu kaldırdığımda adsense tekrar onay aldı ve o saatten sonra hiç oyun indirilmesi için link yayınlamadım.Fakat gözüme çarpan olay şudur adsense hesabı belli bir limite geldiğinde hesap sanki normalken anormalmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.Adsense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10$ olduğunda hesabımı onaylamam için banka bilgilerimi girmemi istedi.Bende banka bilgilerimi eksiksiz girdim ve ertesi gün hesabım kapatıldı. - 04-10-2013, 20:56:22Ben ve çoğu arkadaş aylar hatta yıllardır adsenseden ödeme alıyor ve hiç bir problem yaşamıyorken,size neden google art niyetli olsun?VNOkyanus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak adsense vasat ise daha iyi bir reklam firması vardır o halde,söyleyin biz de kullananlım.Zira bu devirde adsense yoksa internetten pek bir şey kazanılmıyor. - 04-10-2013, 21:06:04Üyeliği durdurulduGoogle yayıncıların değil reklamverenlerin haklarını düşünür ilk önce bunu algılamak lazım.
Reklamverenler, verdikleri paranın karşılığını alamazlar ise, bir daha reklam için Google'a ödeme yapmazlar ve Google zararlı çıkar bu işten.
Bazen, sitede hiç bir sorun, kural ihlali yokken bile, sırf aylık binlerce lira reklam bütçesi ayıran bir reklamverenin reklam performanısnı düşüren bir yayıncı site varsa yine banlanma olayı olabiliyor.
Google, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemez
Her şey reklamverenler için
- 20-10-2013, 23:50:22Birkaç kez bu yorumu gördüm ama bir türlü mantığım almıyor.erbain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben diyelimki birkaç yıl önce bir hesap açtım ve acemiliğimden hata yaptım banlandım. Evim aynı bankam aynı adsense hesabı alma hakkım yok mu?
birkez banlanan kişi artık adsenseye kayıt olamaz mı? Kurallarda bu var mı?
bu hak mı?
Her şey reklamverenler için