Arkadaşlar konuyu hızlıca özetleyeyim ve para toplama aşamasına geçelim dilerseniz.
Sakarya Üniversitesi içerisinde bir çalışma yapacağız. Tabi ki bu çalışma TİCARİ olacak ve kazanç sağlayacak bir proje.
Peki, konuda sizlerden ne istiyoruz.
Kısaca özetlemek gerekirse Proje için gerekecek olan maliyetleri toparlamamız gerekiyor. Banka Kredisi veya Eş Dost parası alıp bu işe girebiliriz. Ancak bu bizim için 2. Planda.
Sebebine gelince Bankaya FAİZ ödemek istemiyorum. Eşe Dosta borçlanmakta istemiyorum. Bu sebeple de konuyu bir KAR Ortaklığı olarak aktif ediyorum.
İş hakkında detay veremeyeceğim. Ancak MALİYET Muhasebesi yapıldı ve ortalama olarak 3 ayda giderleri karşılayarak kazanca geçecek bir proje olarak karşımıza çıktı. Geçen sene bir deneme yaptık ve umduğumuzdan daha karlı olduğunu gördük.
Sistem şu şekilde.
** Projeye KAR ORTAĞI olmak için ödemeniz gereken Minimum tutar 5 TLdir. Bu tutarın üstüne 5in katları olacak şekilde giriş yapabilirsiniz.
** Proje kapsamında size yapılacak ödemeler Kasım Aralık Ocak - Şubat Mart - Nisan Mayıs Haziran ayları olmak üzere 8 ay olarak hesaplanacaktır. oje. 4 noktada yapılacak ve ortalama gider 10.000 TL olacak. Her adım 2500 TL toparlanınca başlayacak. Ödemelerde proje kapsamında ödeme yapanlara AYLIK olarak yapılacak.
** Geri Ödeme Sistemi ile alakalı olarak size bir tablo gönderilecektir. Dileyene kazancı AYLIK olarak dileyene de TOPLU olarak gönderilecektir.
** Sistemden 8 ay sonunda kazanacağınız min. Kazanç %50dir. Yani 10 TL gönderen Minimum 15 TL iade alır. 100 TL gönderen 150 TL, 1000 TL gönderen 1500 TL ödeme alır. Bu Minimum rakamdır. Yapılan hesaplamalara göre size yapılacak ödemeler %100 seviyesine çıkacak gibi görünüyor.
Bu bir BORÇ isteme konusu değildir. Ödeme yapacağınız her bedel YATIRIM için kullanılacaktır, Sisteme dâhil olanlara her ay RAPOR gönderilecektir. Ödemeleri de dilerse her aybaşında hesabına NAKİT olarak aktarılacaktır.
Paramızı alır kaçar gibi bir durum söz konusu değildir. Forumda 3-4 senedir birçok iş yaptık. 1 kişi bile ödememi yapmadı dememiştir. Zamanı gelince tüm ödemeler çıkarılır. Kimsenin ödemesi kalmaz.
Yine de aklında soru işareti olanlara Sakarya Üniversitesinde yüz yüze bir çay içme daveti sunabilirim.
Dileyen sisteme 5 TL atar, ona göre kazancını alır, dileyen de sisteme 1000 TL atar sistemden ona göre kazancını alır.
Kazanç Tablosu
Projenin 1. Ayak Gideri: 2500 TL
Buna göre 500 TL yatıran bir kullanıcı projenin sonunda Min. 750 TL kazanmış olacaktır. Dilerse bunu AYLIK olarak dilerse de TEK SEFERDE alabilir.
Ödeme Hesaplama sistemi içerisinde 500 TL ödeme yapan bir kişi için 750 TL Garanti Paranız vardır. Üste çıkması projenin hızına ve giderlerine bağlı olarak olarak değişebilir. Ama hedefimiz ve hesaplamalarımız 8 aylık süreç sonunda sizlere 1000 TL gibi bir ödeme yapmak üzerinedir.
Önemli Not: Projenin 2. Ayağının tamamlanmasından sonra Hürriyet KAMPÜS ile bir çalışma yapılacaktır. Bununla alakalı bir görüşme ve anlaşma yapıldı. Ama firma projenin iki temel adımının atılmasını istiyor.
Ürün Yok! Hizmet Yok! Ama Cebinizdeki Paraya Talibim
13
●408
- 26-09-2013, 15:23:14Zaten size Min. Kazanç olarak ödenen paranın %50 kazançlı olarak ödenmesi söz konusu. Yani 1000 TL gönderen bir kişi MİNİMUM 1500 TL kazanacaktır 8 ay sonunda.SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sözleşme noktasında ciddi miktarda ödeme yapanlarla Kişisel olarak istenmesi durumunda sözleşme imzalanacaktır. Ama 10 TL - 20 TL ile katılan arkadaşlarla sözleşme imzalamak istememizde aslı astarını geçecektir. - 26-09-2013, 16:36:19Böyle projelerde esasen garanti olmaması lazım. Faiz almıyorsunuz arkadaşlar
.
- 26-09-2013, 16:39:35Ama nedir ne degildir biraz anlatsanız en azından konu ne onu bılsek, 5 lira verecek kişi 50 lira verir; 50 lira verecek adam belki 5 lira verir... Tamam al parayı bana 8 ay sonra gerı odersın olmaz, hanı demek ıstedıgım tıcaret mı, organızasyın mu, kantın mı ısleteceksınız nedır yanı... Kısılerın kazancaklarından cok nasıl kazanacagını bu parayı bılmek ısteyenler de olacaktır dıye dusunuyorum.
- 26-09-2013, 16:46:20Hocam ne yazık ki Resmi olarak Projenin ve Çalışmanın Patent vs. işlemleri alınmadığı detay veremiyorum. Şirketleşme noktasnda 2014 senesinde adımlar atacağız. Ama şuan bilgi eremiyorum.AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Projemiz ZARAR Edecek bir proje değildir. Ödeme en başta yapılacak sonrasında kazanç toplanacaktır. Olmadı da iş yamadı,ilk etapta harcanan meblağ ürünlerin iadesi ikle %90 oranında kurtarılacaktır.MORATORYUM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama iş yapmaması, tutmaması gibi bir durum yok. Geçen sene deneme amaçlı yapıldı. Techizat Kiralıktı ve epey iş yaptı. Şimdi kendi ürünlerimiz ile Kalıcı olarak bu işe gireceğiz. - 26-09-2013, 16:47:36Bu şekilde para toplanabiliyorsa, sizin verdiğiniz tüm imkanların iki katını vererek talip oluyorum... Projeyse adamı deli edecek projelerim var...
"Baltalamayın" şeklinde yaklaşmayın lütfen mesajıma.
Sizin daha açık olmanız gerektiğini söylemek istiyorum..
Saygılar - 26-09-2013, 16:58:59Yok hocam yanı tıcaret mı yapılacak, mekan mı acılacak, festıval mı duzenlenıyor, cınden makına mı getırıyosunuz yanı ıs nedır tek kelıme ıle, onu belırtırsenız ıyı olursinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 26-09-2013, 17:22:49Yeni bir konu açarak dilediğiniz kadar imkan sunabilirsiniz. Sizi durduran yok.ReferXchange adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yatırım yapmak düşüncesinde olan aklına takılanları sorup bilgi sahibi olabilir.
Ama buradan direkt olarak hiçbir detay paylaşılacaktır.
Daha önce bu tarz konuların nasıl kopyalandigıni hepimiz biliyoruz.
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:22:49 -->-> Daha önceki mesaj 17:20:59 --
Mekan açılmayacak.AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerisinde etkinlik var, satış var, yeni ürünlerle yapılmayan mekansal çalışmalar var.
Zaten Hürriyet Kampüs gibi bir gruptan ilk adımları atmam durumunda destek sözü verilen bir çalışma. O sebeple sorun yaşanacak bir çalışma değildir.
HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
.