Arkadaşlar konuyu hızlıca özetleyeyim ve para toplama aşamasına geçelim dilerseniz.

Sakarya Üniversitesi içerisinde bir çalışma yapacağız. Tabi ki bu çalışma TİCARİ olacak ve kazanç sağlayacak bir proje.

Peki, konuda sizlerden ne istiyoruz.

Kısaca özetlemek gerekirse Proje için gerekecek olan maliyetleri toparlamamız gerekiyor. Banka Kredisi veya Eş Dost parası alıp bu işe girebiliriz. Ancak bu bizim için 2. Planda.

Sebebine gelince Bankaya FAİZ ödemek istemiyorum. Eşe Dosta borçlanmakta istemiyorum. Bu sebeple de konuyu bir KAR Ortaklığı olarak aktif ediyorum.

İş hakkında detay veremeyeceğim. Ancak MALİYET Muhasebesi yapıldı ve ortalama olarak 3 ayda giderleri karşılayarak kazanca geçecek bir proje olarak karşımıza çıktı. Geçen sene bir deneme yaptık ve umduğumuzdan daha karlı olduğunu gördük.

Sistem şu şekilde.

** Proje’ye KAR ORTAĞI olmak için ödemeniz gereken Minimum tutar 5 TL’dir. Bu tutarın üstüne 5’in katları olacak şekilde giriş yapabilirsiniz.

** Proje kapsamında size yapılacak ödemeler Kasım – Aralık – Ocak - Şubat – Mart - Nisan – Mayıs – Haziran ayları olmak üzere 8 ay olarak hesaplanacaktır. oje. 4 noktada yapılacak ve ortalama gider 10.000 TL olacak. Her adım 2500 TL toparlanınca başlayacak. Ödemelerde proje kapsamında ödeme yapanlara AYLIK olarak yapılacak.

** Geri Ödeme Sistemi ile alakalı olarak size bir tablo gönderilecektir. Dileyene kazancı AYLIK olarak dileyene de TOPLU olarak gönderilecektir.

** Sistemden 8 ay sonunda kazanacağınız min. Kazanç %50’dir. Yani 10 TL gönderen Minimum 15 TL iade alır. 100 TL gönderen 150 TL, 1000 TL gönderen 1500 TL ödeme alır. Bu Minimum rakamdır. Yapılan hesaplamalara göre size yapılacak ödemeler %100 seviyesine çıkacak gibi görünüyor.

Bu bir BORÇ isteme konusu değildir. Ödeme yapacağınız her bedel YATIRIM için kullanılacaktır, Sisteme dâhil olanlara her ay RAPOR gönderilecektir. Ödemeleri de dilerse her aybaşında hesabına NAKİT olarak aktarılacaktır.

Paramızı alır kaçar gibi bir durum söz konusu değildir. Forumda 3-4 senedir birçok iş yaptık. 1 kişi bile ödememi yapmadı dememiştir. Zamanı gelince tüm ödemeler çıkarılır. Kimsenin ödemesi kalmaz.

Yine de aklında soru işareti olanlara Sakarya Üniversitesinde yüz yüze bir çay içme daveti sunabilirim.
Dileyen sisteme 5 TL atar, ona göre kazancını alır, dileyen de sisteme 1000 TL atar sistemden ona göre kazancını alır.

Kazanç Tablosu

Projenin 1. Ayak Gideri: 2500 TL

Buna göre 500 TL yatıran bir kullanıcı projenin sonunda Min. 750 TL kazanmış olacaktır. Dilerse bunu AYLIK olarak dilerse de TEK SEFERDE alabilir.

Ödeme Hesaplama sistemi içerisinde 500 TL ödeme yapan bir kişi için 750 TL Garanti Paranız vardır. Üste çıkması projenin hızına ve giderlerine bağlı olarak olarak değişebilir. Ama hedefimiz ve hesaplamalarımız 8 aylık süreç sonunda sizlere 1000 TL gibi bir ödeme yapmak üzerinedir.

Önemli Not: Projenin 2. Ayağının tamamlanmasından sonra Hürriyet KAMPÜS ile bir çalışma yapılacaktır. Bununla alakalı bir görüşme ve anlaşma yapıldı. Ama firma projenin iki temel adımının atılmasını istiyor.