Paket Adı: Dolunay VDS Tanıtım

Model: Dell Inc. PowerEdge R510
İşlemci: Xeon E5645 İşlemci
Ram: 1024 MB DDR3 Ram
Harddisk: 40 GB HDD
Bağlantı: 1 Gbit Port
Trafik: 300 GB Aylık Trafik
İşletim Sistemi: Linux / Windows 2003 - 2008 / FreeBsd 7.2 - 9.1
Lokasyon: Türkiye Lokasyon / Radore Veri Merkezi

Fiyat: 25 TL / AY Hemen Sipariş Ver!

DOLUNAYBILISIM.NET KİMDİR?
DolunayBilisim.NET 24 Ağustos 2011 kuruluşlu bir hosting firmasıdır. 2012 yılının Mart ayından itibaren Reseller Club bayi programına dahil olan DolunayBilisim.NET, Eylül 2013 itibari ile bünyesinde 1000'den fazla alan adı barındırmaktadır. Ortalama 400+ hosting müşterisine hizmet sağlayan DolunayBilisim.NET'in en faal olduğu hizmetlerin başında Metin2 - SilkRoad Online - Knight Online oyun sunucusu hizmetleri gelmektedir.
Tüm bunların yanı sıra sosyal medya yayıncılığı'da yapan DolunayBilisim.NET 2012 yılının Temmuz ayında İlker Ayrık Resmi Facebook sayfasının yönetimi için anlaşmıştır. Ayrıca DolunayBilisim.NET Mayıs ayından bu yana kobilere özel hazır web çözümleri sunmaktadır. 2011 yılında başlayan maceramız'da, bizleri yalnız bırakmayan tüm müşterilerimize sonsuz teşekkür ederiz.

SUNUCU HAKKINDA GENEL BİLGİ
Linux - Windows - FreeBsd işletim sistemi kurulumu tamamen müşterinin tercihine kalmıştır.
İstenir ise cPanel deneme sürümü ve derleme web server kurulumu ücretsiz olarak sağlanmaktadır.
Sunucu desteği; donanım içeriğini kapsamaktadır, destek Self-Management şeklindedir.
Tüm sunucu sanallaştırma işlemleri Esx 5 sürümü ile yapılmaktadır.
Satın alınmak istenir ise ek 1 adet ip fiyatı aylık 3 tl'dir.
Sunucu fiyatı 31 Aralık 2013 tarihine kadar sabit fiyat garantisi altındadır.
Aklınıza takılan tüm soru ve sorunları sitemiz üzerinden bildirim atarak sorabilirsiniz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Web: DolunayBilisim.NET
Müşteri Yorumları: MusteriYorumlar.IN
Gsm: 0 530 229 37 50
E-Mail: Info [@] DolunayBilisim.NET
Bildirim: Satış öncesi bilgi almak için lütfen tıklayınız.
Ys No: YS-2300
Adres: Davutpaşa Mh. 67 Sk. No: 6 Esenler / İstanbul
Daire: Bayrampaşa Vergi Dairesi