• 15-09-2013, 21:21:29
    🔥 AdSense Uzmanı 🔥
    Bizim bir haber sitemiz var bin online olunca kasmalara başlıyor.Günlük 40-50 k hitli.Onun icin ne yapmayalım ben yani vps sunucu yeterli kalmıyor sanırım ne gibi yollar izlemeliyim.
  • 15-09-2013, 22:08:39
    ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bizim bir haber sitemiz var bin online olunca kasmalara başlıyor.Günlük 40-50 k hitli.Onun icin ne yapmayalım ben yani vps sunucu yeterli kalmıyor sanırım ne gibi yollar izlemeliyim.
    VPS yerine decited sunucuya geçmenizi tavsiye ederim daha detaylı bilgi almak isterseniz

sabit.bilisim adresini ekleyin
  • 15-09-2013, 22:12:21
    Sunucunuzu incelemeden ezberden böyle yaparsak olur diyemeyiz. Sunucu kontrol edip gerekirse upgrade gerekirse web server değişikliği ve optimizasyon yapılması gerebilir.

ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • 15-09-2013, 22:56:01
    Platin üye
    profesyonel bir sunucu hizmeti alarak işinizi garantiyede alabilirsiniz VDS hizmetinize upgrade ve sunucu opyimizasyonu veya yazılımınıza optimizasyonda yaptırabilirsiniz.

VDS ve sunucu hizmetleri ile ilgili görüşmek isterseniz
    https://www.r10.net/dedicated-amp-co-...-ilk-2-ay.html
  • 15-09-2013, 23:39:49
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba

İsterseniz skype adresimizi eklerseniz önce kontrol edip daha sonra gerekli işlemlerde yardımcı olabilriz