• 27-08-2013, 19:20:17
    Arkadaşlar aşağıdaki linkte bulunan konunun sahibiyim.
    https://www.r10.net/alexa/959916-duny...exa-grubu.html

Gezinti için vakti olmayan çok kişi grubumuza basvuruda bulunmak istiyor.
    Bunlar için yani siteleri için gezinti yapacaksınız.
    Konuda açıkça herseyi yazdım ama ben yine basitçe yazayım
    konuda bulunan linklere tıklayarak sitelerin alexa linki açılacak orada bulnan site adına tıkladıgınzıda sitelere ulaşacaksınız. Gezintiniz başlamış olacak http://www.ip-numaram.com/ bu siteden ip numaranızı kopyalayıp konuya gezinti başladı yazacaksınız siteler hergun min 30 dak açık kalacak siz 5-6 dak da bir sitelerde sayfa değiştireceksiniz.
    Yani internette gezerken baska bir browserdan bunu min ederek hem işlerinizi halledeceksiniz ve hemde gezintinizi halledeceksiniz.
    Kurallara uymadıgınız ve konudan uzaklastırıldıgınız takdirde ücret almazsınız.
    Gezintiniz sık sık konuda kontrol ediliyor.
    Biz size sadece müşterinizle aracı olacağız.
    buradaki tek kazancımız konumuz hareketli olacak.
    Ücret: Yapılacak iş belli bu işi en ucuz kim yapacaksa müşterimize onu tavsiye edeceğiz. Müşterinin tradesi az ise çok tradeli birisi ona kefil olacak ve konu actıgında forumda kayıtlı olacak. en son müşteri ve çalısan arasındaki fiyat buraya yazılacaktır. Fiyatın altı veya ustu teklif edilebilir. halen ilk işi alacak teklifi bekliyoruz
    Basvuru: basvuruları ve nekadar ücrete yapabileceğinizi bana pm atınız. Sık sık gelen kişilere ben fiyat teklifinizi soylerim.
    Her üye bir site ile katılabilir.
    Müşteriler veya gezginler birbirleriyle kontact kursunlar biz sadece aracıyız.
    Müşteriler :
    1- Penguenn
    2- vezirhan55
    3- greyder
    4- Sanalsaray
    5- AKDAG

Gezginler:
    1- emreozalp
    2- Keskin71
    3- Kungiman
    4- Lİ0N
    5- bipixel
    Ortalama Fiyat aylık 30-50 TL
  • 27-08-2013, 19:23:39
    İlk müşteri ben olayım
  • 27-08-2013, 19:24:40
    Penguenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İlk misterisi benim
    Bu konuyu actıgımız iyi oldu. Sizin gibi cok kişi var vakit bulup gezemeyen ve bir okadarda nette boş zaman gecirenler varki 3-5 kurus kazanırlar
  • 27-08-2013, 19:25:49
    2.cide ben olayım
  • 27-08-2013, 19:44:15
    vezirhan55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2.cide ben olayım
    müşterimisiniz hocam yoksa iş taliplisi mi
  • 27-08-2013, 20:33:09
    Char adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    müşterimisiniz hocam yoksa iş taliplisi mi
    müşteri
  • 27-08-2013, 21:27:02
    konudaki arkadaşlara p.m. gönderildi. Arkadaşlar isteyenler bana ulaşabilirler.
    @vezirhan55 @penguenn
  • 27-08-2013, 21:32:03
    ben daha önce @Char a bu konuda ulaşmıştım. benim yerime biriyle anlaşmıştım o gezecekti. ancak daha ilk günden vazgeçti.

konunun takipçisiyim. iş veren olarak katılabilirim fiyata göre
  • 27-08-2013, 23:56:03
    https://www.r10.net/alexa/959916-duny...grubu-311.html

ok musterinizin linki ile konuya basvurunuz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:56:03 -->-> Daha önceki mesaj 23:54:08 --

greyder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ben daha önce @Char a bu konuda ulaşmıştım. benim yerime biriyle anlaşmıştım o gezecekti. ancak daha ilk günden vazgeçti.

konunun takipçisiyim. iş veren olarak katılabilirim fiyata göre
    hocam sorumluluk almak istemediğim için onu kabul etmedim kaldıki siz anlaşmısınzı ben konumda yapılan gezintiyre bakarım yani aranıza girmem buradad aynı olacak işi alan kişi duzenli gezinti yapmaz ise konudan atılır kurallarımzı sert bu arkadas bugun gezmsem yarın gexzerim falan dedi ama konumuzda oyle bir durum yok kendşiine acıkladım
    eger işi alan işi 1 ay dusunli gezinti yapmaz ise işveren magdur olur. bunda biz bir sorumluluk kabul etmeyiz