• 22-08-2013, 08:58:08
    Arkadaşlar www.besiktas.biz sitesi için admin arıyorum. Domaine lisanslı vbulletin5 connect lisansı mevcuttur. Yine film sitelerimden birleştirdiğim 960 bin üyesi vardır. Üyelere düzenli olarak doğum günü maili gönderilmektedir. Site yaklaşık bir yıldır sadece açıktı ilgilenilmemişti. Ortalama 100-150 hiti vardır.Youtube üzerinde telif içermeyen beşiktaş videoları tarafımdan çekilip tekrar geri upload edilerek oradanda bir kullanıcı kitlesi yakalamaya çalışıyorum.Aldığım admin sitenin benle birlikte sahibiymiş gibi yönetime dahil olacak. Sitenin kazancından pay alacaktır. Eğer isterse aylık ücret karşılığıda anlaşabiliriz. Uzun lafın kısası vaktim olmadığından dolayı siteme sahip çıkacak adminler arıyorum.
  • 22-08-2013, 09:02:58
    Üyeliği durduruldu
    Galatasaraylıyım ama merak ettim, aylık ücret olarak düşündüğünüz miktar nedir?

6-7 yıldır forumlarda yöneticilik yapıyorum, üst düzeyde de vBulletin bilgim mevcut. İlgilenebilirim.
  • 22-08-2013, 09:06:12
    Açıkcası aklımda bir fiyat yok işverenler bölümünde ortalama fiyatlara bakıyorum. Pay kısmı olursa daha çok uygun olur gibime geliyor. Yönetim kurabileceksiniz eğer birlikte çalışabiliriz.
  • 22-08-2013, 09:12:41
    mesaj attım
  • 23-08-2013, 19:05:44
    arayış devam ediyor.
  • 23-08-2013, 20:24:58
    Üyeliği durduruldu
    hasip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arayış devam ediyor.
    Hocam bir görüşelim bende Galatasaraylıyım ama hergün bilgisayar basında boş boş oturuyorum.Fiyatta anlaşırsak çalışalım.Benimde kafamda fiyat yok sen birşeyler öner bana haftalık yada aylık ona göre konuşalım
  • 24-08-2013, 00:28:39
    BurakTur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam bir görüşelim bende Galatasaraylıyım ama hergün bilgisayar basında boş boş oturuyorum.Fiyatta anlaşırsak çalışalım.Benimde kafamda fiyat yok sen birşeyler öner bana haftalık yada aylık ona göre konuşalım

Hocam sisteme admin olarak ekleneceksiniz ve kadro kuracaksınız. Çevreniz olması lazım. Yoksa mesaj atma, konu açma bunlar sorun olan şeyler değil. Ortada emek yüksek olacağı için ücretli veya kar payı olan bir sistemle çalışmak istiyorum. Şartlar uyuyorsa iletişim bilgilerinizi pm ile atın hocam.
  • 24-08-2013, 06:23:57
    hocam beşiktaşlıyım facebook sayfalarıylada çevrem var ücret için pm alayım