Jenerik Beşiktaş Sitesine Forum Adminleri Aranıyor.
7
●357
- 22-08-2013, 08:58:08Arkadaşlar www.besiktas.biz sitesi için admin arıyorum. Domaine lisanslı vbulletin5 connect lisansı mevcuttur. Yine film sitelerimden birleştirdiğim 960 bin üyesi vardır. Üyelere düzenli olarak doğum günü maili gönderilmektedir. Site yaklaşık bir yıldır sadece açıktı ilgilenilmemişti. Ortalama 100-150 hiti vardır.Youtube üzerinde telif içermeyen beşiktaş videoları tarafımdan çekilip tekrar geri upload edilerek oradanda bir kullanıcı kitlesi yakalamaya çalışıyorum.Aldığım admin sitenin benle birlikte sahibiymiş gibi yönetime dahil olacak. Sitenin kazancından pay alacaktır. Eğer isterse aylık ücret karşılığıda anlaşabiliriz. Uzun lafın kısası vaktim olmadığından dolayı siteme sahip çıkacak adminler arıyorum.
- 23-08-2013, 20:24:58Üyeliği durdurulduHocam bir görüşelim bende Galatasaraylıyım ama hergün bilgisayar basında boş boş oturuyorum.Fiyatta anlaşırsak çalışalım.Benimde kafamda fiyat yok sen birşeyler öner bana haftalık yada aylık ona göre konuşalımhasip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-08-2013, 00:28:39BurakTur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sisteme admin olarak ekleneceksiniz ve kadro kuracaksınız. Çevreniz olması lazım. Yoksa mesaj atma, konu açma bunlar sorun olan şeyler değil. Ortada emek yüksek olacağı için ücretli veya kar payı olan bir sistemle çalışmak istiyorum. Şartlar uyuyorsa iletişim bilgilerinizi pm ile atın hocam.