• 16-08-2013, 16:18:00
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar , Oyun Yöneticisinin destek sistemindeki Mantığı kullanarak , Counter Strike Serveri olanlar için Çok kullanışlı bir Ticket sistemi tasarladık.

Destek sistemini Pro , Jail ,Zm , GG , Deathmatch ve tüm Cs Server modları için Kullanabiliyoruz.

Kısaca Özelliklerine Geçelim ;

- Tamamen sade ve Kullanışlı bir Sistem

- Oyuncular , Slotlar ve Adminler Sisteme Mailleriyle üye oluyorlar.

- Slot ve Adminler , destek Sistemine giriş yaptıkları zaman , Adminliklerinin kaç gün sonra biteceğini Görebiliyor ! (Örn: Kalan Süresi : Kalan süreniz son : 4 Gündür.)

- Slot ve Adminler , Giriş sayfasından Oyundaki Şifrelerini görebiliyorlar.Bir slotun pwsini değiştirdiğinizde , Ona ulaşmak için veyahut Slotun size ulaşması için Zaman harcaması gerekmiyor.Panelden yeni şifresini görebiliyor

- Destek sistemi sayesinde , Oyuncularınız Slotluk başvurusunu kolayca yapabilir veya Adminlik ücretini yatırdıktan sonra Ticket açarak Uğraş gerektirmeden Adminliğini Sistemde görebilir.

- Fiyatlar Sayfasından Adminlik vb Satış fiyatlarını Belirleyebilirsiniz
    -Destek Sayfasında , her konu için bir kategori bulunuyor.İsteğe göre editlenebilir.
    -İletişim sayfasından , Skype , Team Speak vb Bilgilerinizi Ekleyebilirsiniz.

** Destek Sisteminde Yetkili Paneli bulunmaktadır.Ticketleri kolayca cevaplar , Ticketları kapatıp açabilir , Üyelerin bilgilerini , Pw lerini editleyebilir , Üye banlayabilir veya Silebilir.

Bir Counter Strike Serveri için Ne gerekliyse Destek Panelinde mevcut.

Oyun Yöneticisinin en iyi Ip'sine sahip "Mysterious Gaming" Bizim panelimizi kullanmaktadır.

Destek Panelinden Görüntüler :

Panelin Fiyatı : 40 TL

Ödeme Seçenekleri : Paypal , Ziraat Bankası (Diğer ödeme seçenekleri için Pm atarsınız)
  • 21-08-2013, 11:18:47
    skype adresinizi pm ile alabilir miyim
  • 27-08-2013, 23:36:13
    Üyeliği durduruldu
    Bu panel nette çok var, hatta ben kendim indirip bi kaç edit yaptım, beğenmedim sildim
    Hayırlı satışlar