• 15-08-2013, 17:36:59
    bugun bir kaç sitemi Web Yöneticisi Araçları ekledim değişiklik yada sitelerin durumuna bakmak için
    bir saat sonra giridğimde kendim yapmadıgım halde bugun bazı url lerin dizinden kaldırılma isteklerini gördüm iki sitem için ?
    bu nasıl olur sonra tekrar iptal ettim vs.
    ama sitelerim bir kaç gundur (bayram nedeni ile değil) 2-3k lık bir kayıp yaşamakta işin garibi sabah ilk sırada oldugum 4-5 kelimeme ilk 5 sayfa içinde görünmüyor ve bunların çogu Web Yöneticisi Araçları na ekledikten sonra oldu geçici bişeymidir varmı böyle bir sorun yaşayan ?
    özellikle bugun çogu kliemde sitem ilk 5 sayfadan gitmiş durumda şu saatte 5-6k yı geçe nhit daha halen 3-3,5k larda geziyor ?

Web Yöneticisi Araçları nda url yi diiznden kaldır ben böyle bir emir vermeden nasıl böyle bişey olabilir iptal ettiklerim tekrar eski yerine gelirlermi ?

ayrıca sitelerimde Elle yapılan Spam uyarsıda yok
  • 15-08-2013, 18:59:18
    Böyle birşey olacağını ihtimal vermiyorum google tarafından.

Siz isterseniz hesabınızın güvenliğini bi kontrol edin, Yetkili kullanıcılarına bakın yada ne biliyim şifreyi başka bir bilgisayardan değiştirin kontrol edin. Bir daha olup olmayacağını hocam. Son olarak google hesabına bağlanırken sağ altta en son giriş yapılan tarihi gösteriyor google. Orayada bakın bakalım sizden başka birileri girmişmi.
  • 15-08-2013, 19:00:10
    Üyeliği durduruldu
    bu sıralamar google garip şeyler yapıyor çok değişik şeyler oluyor sonumuz hayrola
  • 15-08-2013, 19:33:41
    fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle birşey olacağını ihtimal vermiyorum google tarafından.

Siz isterseniz hesabınızın güvenliğini bi kontrol edin, Yetkili kullanıcılarına bakın yada ne biliyim şifreyi başka bir bilgisayardan değiştirin kontrol edin. Bir daha olup olmayacağını hocam. Son olarak google hesabına bağlanırken sağ altta en son giriş yapılan tarihi gösteriyor google. Orayada bakın bakalım sizden başka birileri girmişmi.
    daha bu mail adresime yeni tanımladım siteleri tanıttım ve ekledim daha öncedende wmtoola kaydetmemiştim
    yani kimsenin haberi yok güvenlik ile ilgili bir problem olmadığına %100 eminim bendne başka bilen yok çünkü

çok ilginç bir şey var gogolda ama yakındır patlar
  • 16-08-2013, 00:24:23
    iyireklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bugun bir kaç sitemi Web Yöneticisi Araçları ekledim değişiklik yada sitelerin durumuna bakmak için
    bir saat sonra giridğimde kendim yapmadıgım halde bugun bazı url lerin dizinden kaldırılma isteklerini gördüm iki sitem için ?
    bu nasıl olur sonra tekrar iptal ettim vs.
    ama sitelerim bir kaç gundur (bayram nedeni ile değil) 2-3k lık bir kayıp yaşamakta işin garibi sabah ilk sırada oldugum 4-5 kelimeme ilk 5 sayfa içinde görünmüyor ve bunların çogu Web Yöneticisi Araçları na ekledikten sonra oldu geçici bişeymidir varmı böyle bir sorun yaşayan ?
    özellikle bugun çogu kliemde sitem ilk 5 sayfadan gitmiş durumda şu saatte 5-6k yı geçe nhit daha halen 3-3,5k larda geziyor ?

Web Yöneticisi Araçları nda url yi diiznden kaldır ben böyle bir emir vermeden nasıl böyle bişey olabilir iptal ettiklerim tekrar eski yerine gelirlermi ?

ayrıca sitelerimde Elle yapılan Spam uyarsıda yok
    dizinlerin manuel kaldırıldığını görüyorsanız bu kesinlikle google işi değil..bu hesabın başka biri tarafından eklendiğini gösterir...lütfen tarih kayıtlarına bakınız..google da kullanıcı kısmında orda ne zaman hangi tarihte girilmiş yazar..biri hesaba girmiş (yada sizin hesaptan) linkleri kaldırmış ve sonra tekrar wmtools dan hesabı kaldırmıştır..bu kadar basit bir işlem aslında..

yüzde yüz eminim demeyin bence bu konuda google milyonlarca site içinde sizinkine girip dur bakalım şu linkleri kaldırıyım demez asla..
  • 16-08-2013, 00:59:43
    Şİmdi bende öyle düşündüm ama bu mailim yeni
    bu maile ilk defa ekeldim ve 1 saat sonra oldu
    ve verilen talepler 15 agustos yani bugune ait ve işin kötüsü sıradan konular değil en çok hit aldıgım konular silinme talebi verilmiş :S
    hepsini iptal ettim
    yani şöyle düşünün yeni bir hat aldınız numarayı sadece siz biliyorsunuz siz bile 15 dakka önce ögrendiniz numaranızı ve bu hattı kullandıgınızı kim bilebilir ki? giirpte siteleirnizi silmeye alsın ?
    ve 1 saat içinde 42 adet silinme talebi girilmiş olsun ben ssitemsel bir hatamı acaba diye düşündüm yada
    sitemap gönderdim site map içinde olmadığüı için urller silinmeye laınmış olabilir mi ki sitemapta olmasa bile googlda varindexde en çok hit aldııgm 40 konu çözemdim gitti
  • 16-08-2013, 01:01:16
    hacklenmişsin.
    • Sessiz
    Sessiz bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 16-08-2013, 01:02:15
    bende de problem olmuştu robots.txt 'den kaynaklı olduğunu bulmuştum, kontrol etmekte fayda var.
  • 16-08-2013, 01:27:14
    iyireklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şİmdi bende öyle düşündüm ama bu mailim yeni
    bu maile ilk defa ekeldim ve 1 saat sonra oldu
    ve verilen talepler 15 agustos yani bugune ait ve işin kötüsü sıradan konular değil en çok hit aldıgım konular silinme talebi verilmiş :S
    hepsini iptal ettim
    yani şöyle düşünün yeni bir hat aldınız numarayı sadece siz biliyorsunuz siz bile 15 dakka önce ögrendiniz numaranızı ve bu hattı kullandıgınızı kim bilebilir ki? giirpte siteleirnizi silmeye alsın ?
    ve 1 saat içinde 42 adet silinme talebi girilmiş olsun ben ssitemsel bir hatamı acaba diye düşündüm yada
    sitemap gönderdim site map içinde olmadığüı için urller silinmeye laınmış olabilir mi ki sitemapta olmasa bile googlda varindexde en çok hit aldııgm 40 konu çözemdim gitti
    bakın maile yeni eklemiş olabilirsiniz..lütfen eski tarihlere bakınız..o mail adresinden bu işlemler yapılmış başka bir mail hesabını ekleyip çıkartmışlar o sitenin wm tools undan ona bakmak lazım..bence linkleri kaldırdıysanız bir an önce şifrelerinizide değiştirin..siteniz dahil..ve shell vs varmı sitenizde kontrol edin..bilgisayarınızda trojan ayrıca..genelde bu tür durumlar yakın çevreye site adresini şifresini verdiyseniz oluyor...bilemiyorum..iyice araştırmak lazım..bir düşmanınızın olması kuvvetli bir ihtimal..

o an sitenin wmtools ekli olan admin kişiye bu site için yeni bir kullanıcı eklendi tarzı mail gidiyor bildiğim kadarıyla..siz onu silmeden bence linkleri kaldırma talimatı verdi..bence en mantıklı açıklaması bu..kendisinide silmiştir..siz url ye baktığınız için çabası boşa gitmiştir..kontrol edin.. kullanıcılar kısmından başka kimse olmasın..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:27:14 -->-> Daha önceki mesaj 01:24:22 --

ugursamsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bende de problem olmuştu robots.txt 'den kaynaklı olduğunu bulmuştum, kontrol etmekte fayda var.
    wmtools den kaldırma isteği ile robots.txt den index silme çok farklı şeylerdir..