iyireklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şİmdi bende öyle düşündüm ama bu mailim yeni
bu maile ilk defa ekeldim ve 1 saat sonra oldu
ve verilen talepler 15 agustos yani bugune ait ve işin kötüsü sıradan konular değil en çok hit aldıgım konular silinme talebi verilmiş :S
hepsini iptal ettim
yani şöyle düşünün yeni bir hat aldınız numarayı sadece siz biliyorsunuz siz bile 15 dakka önce ögrendiniz numaranızı ve bu hattı kullandıgınızı kim bilebilir ki? giirpte siteleirnizi silmeye alsın ?
ve 1 saat içinde 42 adet silinme talebi girilmiş olsun ben ssitemsel bir hatamı acaba diye düşündüm yada
sitemap gönderdim site map içinde olmadığüı için urller silinmeye laınmış olabilir mi ki sitemapta olmasa bile googlda varindexde en çok hit aldııgm 40 konu çözemdim gitti
bakın maile yeni eklemiş olabilirsiniz..lütfen eski tarihlere bakınız..o mail adresinden bu işlemler yapılmış başka bir mail hesabını ekleyip çıkartmışlar o sitenin wm tools undan ona bakmak lazım..bence linkleri kaldırdıysanız bir an önce şifrelerinizide değiştirin..siteniz dahil..ve shell vs varmı sitenizde kontrol edin..bilgisayarınızda trojan ayrıca..genelde bu tür durumlar yakın çevreye site adresini şifresini verdiyseniz oluyor...bilemiyorum..iyice araştırmak lazım..bir düşmanınızın olması kuvvetli bir ihtimal..

o an sitenin wmtools ekli olan admin kişiye bu site için yeni bir kullanıcı eklendi tarzı mail gidiyor bildiğim kadarıyla..siz onu silmeden bence linkleri kaldırma talimatı verdi..bence en mantıklı açıklaması bu..kendisinide silmiştir..siz url ye baktığınız için çabası boşa gitmiştir..kontrol edin.. kullanıcılar kısmından başka kimse olmasın..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:27:14 -->-> Daha önceki mesaj 01:24:22 --

ugursamsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende de problem olmuştu robots.txt 'den kaynaklı olduğunu bulmuştum, kontrol etmekte fayda var.
wmtools den kaldırma isteği ile robots.txt den index silme çok farklı şeylerdir..