• 13-08-2013, 21:11:04
    Site adresi : pm isteyin (Site Ticari Ürün Sitesidir Meraktan Pm İstemeyin-Herkese Gönderilmeyecektir. R10 Geçmişine bakılarak pm gönderilecektir.)
    Site için istenen fiyat: 5000 TL
    Sitenin aylık getirisi: 500-1500 TL
    Sitenin açılış tarihi: 7 aylık
    Kategori, sitenin içeriği nedir; Papağan Ürünleri
    Günlük hit sayısı, kaynak link: 70-150
    Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
    Hosting dahil midir: Evet
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp-Edit Tema (Ürünler için)
    Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site içeriğinde 44 özgün içerik bulunmaktadır. Bunlardan 5 tanesi kadar ürün tanıtımı ile ilgili diğerleri bilgilendirici konulardır. Site geliştirmeye açık oldukça kaliteli bir sitedir. Anahtar kelimesinde ilk sayfadadır. Ekstra reklam vs verirseniz hit 2 kat artmaktadır. Ancak doğal yollardan da oldukça iyi dönüşler alabiliyor site. Ben ek iş olarak yapıyordum ancak iş değişikliği nedeni ile vakit sıkıntısından yapamıyorum ve satmaya karar verdim. Ciddi olarak almayı düşünenler 0507 992 22 65 nolu telefondan bana ulaşıp bilgi alabilirler. Meraktan pm istemeyiniz lütfen. Ciddi olarak alıcı olan arkadaş ürün satışlarına ait alınan ödemeleri gösterebilirim.

KONUNUN TÜM SAYFALARINI OKUYARAK BENZER SORULARINIZIN CEVAPLARINI BULABİLİRSİNİZ. KONUYU TAM OLARAK TAKİP EDİN LÜTFEN.

hesaptan toplayabildiğim kadar ödeme ispatları bu şekildedir. aklınızda soru işareti kalmasın diye...

NOT: Başlıkta belirttiğim rakamlar ciro değil net kar rakamlarıdır. Ciro olarak anlaşılmasın bilginize...
  • 13-08-2013, 21:17:28
    Üyeliği durduruldu
    Özel mesaj alabilir miyim?
  • 13-08-2013, 21:39:53
    Hocam detaylı bilgi alabilme imkanım varsa pm istiyorum.

Satışlar neler
    nasıl kazanç sağlanabiliyor
    o kadar düşük hitte nasıl bu kadar gelir sağlanıyor (domain güzel yerdemi)

vs. detaylı bilgiler almak isterim.

Siteyi göndermeden önce bunlarda bahsederseniz telefonlada ararım sıkıntı yok.

Kolay gelsin.
  • 13-08-2013, 21:51:49
    SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam detaylı bilgi alabilme imkanım varsa pm istiyorum.

Satışlar neler
    nasıl kazanç sağlanabiliyor
    o kadar düşük hitte nasıl bu kadar gelir sağlanıyor (domain güzel yerdemi)

vs. detaylı bilgiler almak isterim.

Siteyi göndermeden önce bunlarda bahsederseniz telefonlada ararım sıkıntı yok.

Kolay gelsin.
    Satışlar papağanlara yönelik bir ürün üzerinedir.
    Kazanç yapılan satışlar üzerinden sağlanmaktadır. ( Toptan alınıp perakende satış olarak)
    Hit ürünü arayan %100 alakalı kişiler olduğu için bu gelir elde edilmektedir.

Ek olarak belirtmem gerekiyorki ben bu kazancı sadece tek bir ürün grubundan elde ediyorum. Bunun yanında alacak kişiye diğer alakalı ürünleri ekleyerek satışlarını katlayabileceği yöntemleri de anlatacağım.

Ayrıca hangi ürün gruplarını nereden ve nasıl toptan olarak alacaklarını da alan arkadaşa açıklayacağım.

Bütün açıklamaları mümkün olduğunca buradan yaparak herkesin aydınlanmasını istiyorum. Bu şekilde alıcı olan arkadaşlar telefondan ulaşabilirler.
  • 13-08-2013, 22:01:46
    Teşekkür ederim bilgilendirme için siteyi satamazsanız ve fiyatta son oluruyla birlikte görüşelim tekrardan. Kolay gelsin.
  • 13-08-2013, 22:03:25
    Üyeliği durduruldu
    albitane.com sahibiyim pm alabilir miyim
  • 13-08-2013, 22:07:32
    heyecanfm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    albitane.com sahibiyim pm alabilir miyim
    r10 ticaret geçmişiniz yok ve belirttiğiniz site ile benzer ürün grubumuz yok malesef bu sebeple adresi paylaşamayacağım.
  • 14-08-2013, 12:55:50
    pm alabilirmiyim
  • 14-08-2013, 16:13:37
    Kurumsal PLUS
    Bilgileri alabilir miyim?

500-1500 tl kâr mı?