Site adresi : pm isteyin (Site Ticari Ürün Sitesidir Meraktan Pm İstemeyin-Herkese Gönderilmeyecektir. R10 Geçmişine bakılarak pm gönderilecektir.)
Site için istenen fiyat: 5000 TL
Sitenin aylık getirisi: 500-1500 TL
Sitenin açılış tarihi: 7 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir; Papağan Ürünleri
Günlük hit sayısı, kaynak link: 70-150
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: Evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wp-Edit Tema (Ürünler için)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Site içeriğinde 44 özgün içerik bulunmaktadır. Bunlardan 5 tanesi kadar ürün tanıtımı ile ilgili diğerleri bilgilendirici konulardır. Site geliştirmeye açık oldukça kaliteli bir sitedir. Anahtar kelimesinde ilk sayfadadır. Ekstra reklam vs verirseniz hit 2 kat artmaktadır. Ancak doğal yollardan da oldukça iyi dönüşler alabiliyor site. Ben ek iş olarak yapıyordum ancak iş değişikliği nedeni ile vakit sıkıntısından yapamıyorum ve satmaya karar verdim. Ciddi olarak almayı düşünenler 0507 992 22 65 nolu telefondan bana ulaşıp bilgi alabilirler. Meraktan pm istemeyiniz lütfen. Ciddi olarak alıcı olan arkadaş ürün satışlarına ait alınan ödemeleri gösterebilirim.

KONUNUN TÜM SAYFALARINI OKUYARAK BENZER SORULARINIZIN CEVAPLARINI BULABİLİRSİNİZ. KONUYU TAM OLARAK TAKİP EDİN LÜTFEN.

hesaptan toplayabildiğim kadar ödeme ispatları bu şekildedir. aklınızda soru işareti kalmasın diye...

NOT: Başlıkta belirttiğim rakamlar ciro değil net kar rakamlarıdır. Ciro olarak anlaşılmasın bilginize...