• 06-08-2013, 20:48:21
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Satış iptal edilmiştir.
  • 06-08-2013, 20:55:50
    ürün resimlerine bakabilirmiyiz
  • 06-08-2013, 21:01:05
    Üyeliği durduruldu
    KayRa ÇınaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ürün resimlerine bakabilirmiyiz
    Daha 1 ay önce s3 sattım yapılan yorumu ve kişiye pm atarak sorabilirsiniz maalesef kamera olmadığı için görüntü koyabileceğim bir durum söz konusu değil.Sıfır ayarında 1.5 aylık telefondur ciddi alıcıysanız 360 tlniz hazırsa pm ile dönüş yapınız.
    Teşekkürler.
  • 06-08-2013, 21:29:00
    Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Daha 1 ay önce s3 sattım yapılan yorumu ve kişiye pm atarak sorabilirsiniz maalesef kamera olmadığı için görüntü koyabileceğim bir durum söz konusu değil.Sıfır ayarında 1.5 aylık telefondur ciddi alıcıysanız 360 tlniz hazırsa pm ile dönüş yapınız.
    Teşekkürler.
    hocam yanlıs anlamayın ama eşime düşünüyorduk ama 360 tl niz hazırsa pm ile dönüş yapın demeniz çok yadırganacak bir kelime tesüf ederim neyse size hayırlı satıslar
  • 06-08-2013, 21:50:23
    Üyeliği durduruldu
    KayRa ÇınaR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam yanlıs anlamayın ama eşime düşünüyorduk ama 360 tl niz hazırsa pm ile dönüş yapın demeniz çok yadırganacak bir kelime tesüf ederim neyse size hayırlı satıslar
    Dostum kimseyi kırma amacında öyle bir laf etmedim yanlış anladıysanız kusura bakmayın.Yani ciddi alıcıysanız dönüş yaparsınız anlamında söyledim keyiften pm isteyenler çok oluyor site satış konularımda görüyorum sizde ciddi alıcıysanız konu yerine pmden ulaşın anlamında demiştim.Yinede ilginiz için teşekkürler.