• 02-08-2013, 03:52:58
    notebookuzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    notebook yedek parca satışı yaptığım sitem 50 ye yakın kelimede ilk sıradaydı bi sabah baktım ilk 500 de bile yok..deli oldum hic birşey yapmadım 1 hafta sonra kendiliğinden düzeldi eskisinden bile iyi şu anda
    Umuyorum benim sitemde o şekilde iyi olur sizin adınıza sevindim

MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    2 gün önce keywords'e birebir içerikdaş siteden ( pr4 ) siteden link aldım. Almadan önce 8 ci sırada idi site. Bugün baktım 171 e atmış artık şunu anladım, link mı alacaksın? Çöp sitelere bakmayacaksın. Pr4 ama içerik kalitesi yok. Şu an herkesin sitesi için yol haritası oluşturması lazım. Sektörel bazda bakılıp iyi analiz edilmeli. Backlink alın ama kaliteli yerlerden. Şu an kaldırdım aldığım siteden backlinki sonucu size bildireceğim.

Ayrıca: http://www.linkresearchtools.com/cas...-icelolly-com/ bu makaleyi de okumanızda fayda var.
    Öneriniz için teşekkürler inceleyeceğim birazdan Ayrıca artık bende link vs.. hiç uğraşmayacağım direk olan olsun umuyorum hakettiği yere gelecektir.

AnsweR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Şuan çakılmış durumdayım
    Bende hala ilk 500de yokum ..

SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Google artık arama sonuçlarını düzeltmek yerine daha çok kötüleştirmeye başladı, 3-4 hafta önce ben birinci sıradayken şimdi birinci sırada uyuşturucu'yu nereden bulabileceğini anlatan,gizli olarak satın alıp nasıl satabileceğinizi anlatan bir site var bunun yanı sıra site ingilizce içerikli.Google türkiye aramasında yabancı uyuşturucu satış sitesinin birinci sırada çıkması ne demek arkadaş... Birde kelime oyun kelimesi , çocuklar giriyor...
    Kesinlikle daha beter bir hale getirdi sıralamayı blogsiteleri üstümde çıkıyor vede hiç güncel olmayan siteler çok saçma ..

topikci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Backlink olayına sıcak bakmıyorum bence tanıtım yazısı alın satın.
    Tanıtım yazısı satın aldım aldığım kişi 1 hafta içerisinde etkisini gösterir dedi . 2-3 gün oldu hala onu beklemedeyim ..

MertOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam hiç farketmiyor ister tanıtım ister sadece backlink. Eğer backlink alınan site kalitesiz spam backlinklerle yemlenmişse yada düşen prli domaine kuruluysa oluyor genelde. Tanıtım yazısı işinde olanlar genelde pr6 pr7 domain düşürüp yapıyor bu işi. En iyisi sağlam geçmişi olan bloglara tanıtım yazısı vermek..
    Çok haklısınız . Sürekli pinglenen sitelerden artık yazı almak daha önemli bendede pr 4- 5 siteler var sadece o sitemin backlinki var bir işe yaramıyor malesef ..
  • 02-08-2013, 13:55:04
    demedi demeyin tekrar diyorum ucuz seolar mahvediyor

hemde aynı serverdan 2-3 siteye yaptırmışsanız o serverda olan bütün siteleri etkiliyor

6 yıllık sitem var bütün arama motoyrlarında ilk 3 te seo yaptırdım google da 500. sıraya düştü diğer arama motorlarında sıkıntı yok yani site aynı tamamen özgün güncel herşey aynı ama paramızla mahvettik siteyi ...
  • 02-08-2013, 15:28:13
    Üyeliği durduruldu
    ve dünki 179 sıradan bugün 29.sıraya geldim. Alınan linki kaldırdığım an düzeldi! Artık kaliteli sitelerden alım yapmak lazım. Ha footer backlink değil tanıtım yazısı şeklinde
  • 02-08-2013, 18:53:07
    ve dünki 179 sıradan bugün 29.sıraya geldim. Alınan linki kaldırdığım an düzeldi! Artık kaliteli sitelerden alım yapmak lazım. Ha footer backlink değil tanıtım yazısı şeklinde
    Evet bende kaldırdım hocam şu an 6.sıraya yerleşti ve bir daha düşmedi . Forumda bir yerde okumuştum dün gece saat 4 ten sonra hiç bir oynama olmadı hep sabit kaldı .

erbain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    demedi demeyin tekrar diyorum ucuz seolar mahvediyor

hemde aynı serverdan 2-3 siteye yaptırmışsanız o serverda olan bütün siteleri etkiliyor

6 yıllık sitem var bütün arama motoyrlarında ilk 3 te seo yaptırdım google da 500. sıraya düştü diğer arama motorlarında sıkıntı yok yani site aynı tamamen özgün güncel herşey aynı ama paramızla mahvettik siteyi ...
    Paramızla rezil oluyoruz resmen çok haklısınız ..
  • 02-08-2013, 19:53:34
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    yani şimdi footer link yerine tanıtım yazısı şeklindemi alalım link arkadaşlar sonuç bumudur.
  • 02-08-2013, 23:59:19
    foxfire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yani şimdi footer link yerine tanıtım yazısı şeklindemi alalım link arkadaşlar sonuç bumudur.
    Kesinlikle .. googleda indexi hanginin çoksa ondan al . Çünkü bir işe yaramıyor pr 5 ler pr 6 lar ne sitelere koydum yok yok aksine daha çok düştü .. Tavsiyem ama hiç elleme bırak zamanı gelince yükselsin
  • 03-08-2013, 00:00:10
    oyun siteleri son günlerde sırayla düşüyor ama ndn bende anlayamadım
  • 03-08-2013, 00:16:29
    Üyeliği durduruldu
    foxfire adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam özellikle bilindik haber sitelerinden yazı alın. 100 liraya 5 tane footer link alacağınıza 100 liraya bilindik hitli bir siteden yazı alın ve onu besleyin. şu an öyle yapıyorum.
  • 03-08-2013, 03:23:59
    panarogga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    oyun siteleri son günlerde sırayla düşüyor ama ndn bende anlayamadım
    Forum sitesi hocam benim tamam w arez içerik var ancak bu kadar düşmesini anlayamamıştım.

hocam özellikle bilindik haber sitelerinden yazı alın. 100 liraya 5 tane footer link alacağınıza 100 liraya bilindik hitli bir siteden yazı alın ve onu besleyin. şu an öyle yapıyorum.
    Kesinlikle haklısınız hocam..

Bu arada not olarak düşeyim sitemden backlinkleri kaldırdım . ilk 500de olmayan sitem dün gece bu saatlerde 8. sıraya şimdi ise 6.sıraya yükseldi ve hiç düşmedi herkesin bilgisine ..