notebookuzman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
notebook yedek parca satışı yaptığım sitem 50 ye yakın kelimede ilk sıradaydı bi sabah baktım ilk 500 de bile yok..deli oldum hic birşey yapmadım 1 hafta sonra kendiliğinden düzeldi eskisinden bile iyi şu anda
Umuyorum benim sitemde o şekilde iyi olur sizin adınıza sevindim

MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün önce keywords'e birebir içerikdaş siteden ( pr4 ) siteden link aldım. Almadan önce 8 ci sırada idi site. Bugün baktım 171 e atmış artık şunu anladım, link mı alacaksın? Çöp sitelere bakmayacaksın. Pr4 ama içerik kalitesi yok. Şu an herkesin sitesi için yol haritası oluşturması lazım. Sektörel bazda bakılıp iyi analiz edilmeli. Backlink alın ama kaliteli yerlerden. Şu an kaldırdım aldığım siteden backlinki sonucu size bildireceğim.

Ayrıca: http://www.linkresearchtools.com/cas...-icelolly-com/ bu makaleyi de okumanızda fayda var.
Öneriniz için teşekkürler inceleyeceğim birazdan Ayrıca artık bende link vs.. hiç uğraşmayacağım direk olan olsun umuyorum hakettiği yere gelecektir.

AnsweR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan çakılmış durumdayım
Bende hala ilk 500de yokum ..

SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google artık arama sonuçlarını düzeltmek yerine daha çok kötüleştirmeye başladı, 3-4 hafta önce ben birinci sıradayken şimdi birinci sırada uyuşturucu'yu nereden bulabileceğini anlatan,gizli olarak satın alıp nasıl satabileceğinizi anlatan bir site var bunun yanı sıra site ingilizce içerikli.Google türkiye aramasında yabancı uyuşturucu satış sitesinin birinci sırada çıkması ne demek arkadaş... Birde kelime oyun kelimesi , çocuklar giriyor...
Kesinlikle daha beter bir hale getirdi sıralamayı blogsiteleri üstümde çıkıyor vede hiç güncel olmayan siteler çok saçma ..

topikci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink olayına sıcak bakmıyorum bence tanıtım yazısı alın satın.
Tanıtım yazısı satın aldım aldığım kişi 1 hafta içerisinde etkisini gösterir dedi . 2-3 gün oldu hala onu beklemedeyim ..

MertOzgur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hiç farketmiyor ister tanıtım ister sadece backlink. Eğer backlink alınan site kalitesiz spam backlinklerle yemlenmişse yada düşen prli domaine kuruluysa oluyor genelde. Tanıtım yazısı işinde olanlar genelde pr6 pr7 domain düşürüp yapıyor bu işi. En iyisi sağlam geçmişi olan bloglara tanıtım yazısı vermek..
Çok haklısınız . Sürekli pinglenen sitelerden artık yazı almak daha önemli bendede pr 4- 5 siteler var sadece o sitemin backlinki var bir işe yaramıyor malesef ..