• 31-07-2013, 17:40:25
    Merhaba arkadaşlar firmamızın Türkiye'nin tüm illerinden en az 1 adet olmak üzere teknik servis ihtiyacı bulunmaktadır. İnternet aracılığı ile tüm illerden elektronik üzerine çalışan firmaların numaralarını edindik. Şimdi bizim adımıza vereceğimiz numaraları arayıp, bahsi geçen firmalarla (Her şehirden en az 1 adet olması gerekiyor.) bayilik anlaşması yapabilecek ikna kabiliyeti güçlü, diksiyonu düzgün birine ihtiyacımız var. Kısa süreli bir iştir bayilerle anlaşmayı sağladıktan sonra işiniz bitmiş olacak. Bayilerle yapılacak anlaşma şartlarını ve bayilerle yapılacak konuşma metnini işi alan arkadaşa vereceğim.

İşi yapabileceğini düşünen arkadaşlar istedikleri ücret ve işi bitirebilecekleri tahmini süre ile pm gönderebilirler.

Ayrıca bana : 0212 522 2006 nolu telefon dan ulaşabilirsiniz. Doruk
  • 31-07-2013, 18:46:00
    Anlaşılan bayi başına sizin ücret belirlemeniz daha uygun olmaz mı?
  • 31-07-2013, 19:13:13
    Üyeliği durduruldu
    Eski radyo programcısıyım forum"da sanırım benden daha etkili diksiyon erbabı birisine zor rastlarsınız , detaylı dönüş yaparsanız müteşekkir kalırım.
  • 31-07-2013, 19:48:12
    Videoreklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Eski radyo programcısıyım forum"da sanırım benden daha etkili diksiyon erbabı birisine zor rastlarsınız , detaylı dönüş yaparsanız müteşekkir kalırım.
    Bende şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşı işinin erbabı.
  • 31-07-2013, 22:39:41
    Yalnız hocam diksiyon ile pazarlama farklı bir iştir. Yani arkadaşın istediği şey senin anlatmak istediğin şeyden biraz farklı gibi.

İyi çalışmalar.
  • 31-07-2013, 22:53:14
    Üyeliği durduruldu
    agumba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yalnız hocam diksiyon ile pazarlama farklı bir iştir. Yani arkadaşın istediği şey senin anlatmak istediğin şeyden biraz farklı gibi.

İyi çalışmalar.
    hocam bence siz karıştırmış olmalısınız tdk da bile iconMedya arkadaşın amacına uygun kullandığını belirten anlamlar mevcut

diksiyon

1. Seslerin, sözlerin, vurguların, anlam ve heyecan duraklarının hakkınıvererek söyleme biçimi.
    2. Konuşulan dilin incelenmesi ve kullanılması.
    3. Duru, açık vurgulama ve çıkaklara tam uyarak konuşma.
  • 31-07-2013, 23:14:56
    sahinvural adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hocam bence siz karıştırmış olmalısınız tdk da bile iconMedya arkadaşın amacına uygun kullandığını belirten anlamlar mevcut

diksiyon

1. Seslerin, sözlerin, vurguların, anlam ve heyecan duraklarının hakkınıvererek söyleme biçimi.
    2. Konuşulan dilin incelenmesi ve kullanılması.
    3. Duru, açık vurgulama ve çıkaklara tam uyarak konuşma.
    Peki hocam sonuç olarak baktığın zaman iconMedya arkadaşın istediği şey nedir?
    Eldeki müşteri listesine gidip bayilik alması için konuşma yapmak.
    Bu konuşma düz konuşma olmayacağından yani pazarlamacı olarak gittiğinden pazarlamacılığı bilmesi gerekir.
    Videoreklam arkadaşın konuşması diksiyonu çok iyi olabilir. Ama pazarlama tekniğini bilmiyorsa bu işi yapamaz.

Benim anlatmak istediğim şey buydu.
    İyi çalışmalar.
  • 31-07-2013, 23:17:07
    hocam arkadaş işe çok hazır sanırım hemen adapte oldu bile müteşekkir falan
  • 31-07-2013, 23:27:05
    Üyeliği durduruldu
    agumba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Peki hocam sonuç olarak baktığın zaman iconMedya arkadaşın istediği şey nedir?
    Eldeki müşteri listesine gidip bayilik alması için konuşma yapmak.
    Bu konuşma düz konuşma olmayacağından yani pazarlamacı olarak gittiğinden pazarlamacılığı bilmesi gerekir.
    Videoreklam arkadaşın konuşması diksiyonu çok iyi olabilir. Ama pazarlama tekniğini bilmiyorsa bu işi yapamaz.

Benim anlatmak istediğim şey buydu.
    İyi çalışmalar.
    o istediği şeyi AÇIK ve NET bir şekilde ifade etmiş orada problem yok zaten Videoreklam adlı arkadaş bu işi yapamaz demişsin orasını bilmiyorum ama Videoreklam`ında ikna kabiliyeti hakkında bir bilgi vermeden merhaba ben geldim çok iyi konuşurum demesi biraz tuhaf olmuş hepsi bu güzel kardeşim neyse herşey olacağına varır

Hayırlı akşamlar...