Değerli kardeşler,
Microsoft ticari kullanım haricinde ev kullanıcıları için bu işletim sistemlerini bedava veriyor mu? Yani yükleyip bilgisayarımızda kullanmamıza izinleri var mı? Varsa bu izinlerin detaylarını nereden bulabilirim?
Veya kendileri ile irtibata geçmek istesek nereye mail atacağız?
Microsoft işletim sistemlerini ev kullanıcıları için bedava veriyor mu?
11
●724
- 24-07-2013, 03:16:45Üyeliği durdurulduEv kullanicilarina bi nevi goz yumuyorlar ama ticari kullanimda adamin totosundan kan alirlar
Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 - 24-07-2013, 03:53:08Bende inanmazdım buna ama, aldıklarına bizzat şahit oldum. İzmir de belki Türkiye'nin en büyük demir - çelik şirketine bir ceza kestiler, kanı varille aldılar.kralmustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu firmanın internet işlerini yapıyoruz, oradan münasebetimiz var. Adamlar bir tane elemanlarını haksız yere işten atmışlar, şirketin genel merkezinde yaklaşık 300-400 pc var hepsi crackli, elemanda ne yaparım ne ederim bunlara unutamayacakları bir süpriz hazırlarım derdine düşmüş, şikayet etmiş, milyon lirayı bulan bir ceza geldi.
- 24-07-2013, 09:45:23Üyeliği durdurulduOf of of helal olsun valla o adamaAlıntı

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2 - 24-07-2013, 09:50:05Microsoft neyi bedava vermiş ki ev kullanıcılarına bedava versin.
Bu firmanın internet işlerini yapıyoruz, oradan münasebetimiz var. Adamlar bir tane elemanlarını haksız yere işten atmışlar, şirketin genel merkezinde yaklaşık 300-400 pc var hepsi crackli, elemanda ne yaparım ne ederim bunlara unutamayacakları bir süpriz hazırlarım derdine düşmüş, şikayet etmiş, milyon lirayı bulan bir ceza geldi.