• 18-07-2013, 19:03:31
    Üyeliği durduruldu
    Merhaba arkadaşlar, Bu ay sonu işe gireceğim için internet aleminden elimi ayağımı çekmek istiyorum bu sebepden dolayı elimdeki Domain,site,facebook sayfası,makaleri satmak istiyorum.

Sattığım ürünleri tek tek satmıyorum, alacak kişi toplu almak zorundadır.

Zarar edicem ama satmak istiyorum.

Aşağıdaki ürünlerin hepsine istediğim toplam fiyat : 5000 TL dir

İLETİŞİM :

Mail : yunuskvn@gmail.com

---------------------------------------------------------------

Site : Yemeksitesi.com

14 yaşındadır, alanında kaliteli premium olarak değerlendirilecek bir domaindir.

Sitede 383 Adet makale var 500-600 lira civarı yapıyor. Lisanslı script var r10.net den aldım 75 TL + Slider alanını düzelttirdim 50 TL + Link aldım 4-5 siteden 150 TL + 92 K facebook sayfası var. Domaini aldığım ücreti saymıyorum bile.
    yani anlıyacağınız çok masraf ettim.

Trmaster.com pr2 6 yaşında domain

Forum açık buda verilecektir.

-----------------------------------------------------------------

Domainler :

2. Hicret.net ( 6 yaşında 400 TL ye almıştım )

3. Sanalstudyo.com

4. Kabahat.com

5. Dovizsitesi.com (6 yaşında)

6. Gezituru.com (300 tl ye almıştım )

7. Fiyatdusur.com

8. Girhadi.com (5 yaşında)

9. Karadenizforum.com

10. Kitapsatis.net

11. Diyetlisteniz.com

12. İzlebu.com

13. Diyaremlak.com

14. e-agri.com

15. Saatfiyati.com

16. Websitefiyatlari.net

17. Ahsapmobilya.net

18. Ozelbiri.net

19. Ka9.net (pr4)

20. Bedirhan.net

21. Garantikupon.com

22. Eldevar.com

23. Oturmatakimi.com

24. Ucuzegitim.com

Domainlerin çoğunu r10.net yani forumdan aldım, bir kısmına takip ederek veya domain satıcılarından aldım. aralarında kaliteli projelik domainler vardır.

------------------------------------------------------------

Facebook sayfalar :

1. Sayfa : https://www.facebook.com/Hocammya

Multi aktif ve %100 organiktir. Günde 2-3 K organik olarak kendini kasıyor. 2 Gün önce 121 K dı bugün 127 K ya çıktı %57 bayan üyelidir

r10.net üzerinden alındı ve iki sayfayı toplam 1100 Liraya aldım

2. sayfa : https://www.facebook.com/elalemin.cocuklar

Pek ilgilenilmiyor ama organiktir, ilgilenirse iyi yerlere gelebilecek bir sayfadır %67 bayandır. Günde 500-1000 kişi civarı artış oluyor.

------------------------------------------------------------

Makaleler :

Makaleler %100 özgündür, özel olarak makale işi yapanlara yazdırılmıştır. 200 e Yakın makale var başlığa yanlış yazdım.

MAKALE 1

MAKALE 2

MAKALE 3

MAKALE 4

• 18-07-2013, 19:27:03
    Sadece yemeksitesi bile bu fiyata çok rahat satılabilir. İşinde hayırlı olsun
  • 18-07-2013, 20:11:04
    Üyeliği durduruldu
    parça halinde satmak istersen bir domain ve 25 makale alabilrim..
  • 18-07-2013, 21:10:07
    Üyeliği durduruldu
    Malesef toplu satıyorum hepsini beraber.
  • 18-07-2013, 23:45:49
    Üyeliği durduruldu
    Günceldir
  • 19-07-2013, 00:21:29
    Üyeliği durduruldu
    bütçem olsa kaçırmazdım
  • 19-07-2013, 00:27:11
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sadece site bile o parayı hak ediyor inşallah alan arkadaş memnun kalır fiyat gayet makul.
  • 19-07-2013, 01:00:55
    Üyeliği durduruldu
    Haklısınız hocam ama bi an önce elimden cıkarmak istiyorum bu fiyatlarada satılmazsa atıcam çöpe hepsini
  • 19-07-2013, 02:42:10
    Hocam yanlış anlamayın lütfen son derece iyiniyetle tavsiye vermek için bunları söylüyorum.

Öncelikle kesinlikle satışınızı ayırmalısınız. Sonuçta satılmayıp elinizde kalacak bir portföy belki sonunda ufak da olsa kalacaktır ama onu da son uygun bir fiyata kalanlar şu fiyat diyip satabilirsiniz. ama yemeksitesi.com için 3500 4000 gibi bir fiyat veren olursa diğerlerini niye almak zorunda kalsın ki... site ve domainlerin her birini tek tek, makaleleri toplu olarak, facebook sayfalarını bir kişiye şeklinde gruplandırabilirsiniz de bence..

Ayrıca, benim size ikinci tavsiyem elinizdekilerin hepsini satmamanız. Bir işe de girseniz internet dünyasından kopmak öyle kolay değildir. Çok iyi bir seçenek de değil inanın. Ben 15 yıldır sigarayı bırakıp bırakıp tekrar başlamak gibi bırakıp bırakıp geri döndüm. Şu anda şunu düşünüyorum: "keşke hiç ara vermeseydim ve keşke çok önemseymişim."

Son olarak sattığınız şeylerden satmamaya karar vereceğiniz bir iki tanesi olacaksa, buna karar verirseniz; yemeksitesi ve facebook sayfaları olmasını tavsiye ediyorum.

Hayırlı satışlar...
    Saygılar