Hocam yanlış anlamayın lütfen son derece iyiniyetle tavsiye vermek için bunları söylüyorum.
Öncelikle kesinlikle satışınızı ayırmalısınız. Sonuçta satılmayıp elinizde kalacak bir portföy belki sonunda ufak da olsa kalacaktır ama onu da son uygun bir fiyata kalanlar şu fiyat diyip satabilirsiniz. ama yemeksitesi.com için 3500 4000 gibi bir fiyat veren olursa diğerlerini niye almak zorunda kalsın ki... site ve domainlerin her birini tek tek, makaleleri toplu olarak, facebook sayfalarını bir kişiye şeklinde gruplandırabilirsiniz de bence..
Ayrıca, benim size ikinci tavsiyem elinizdekilerin hepsini satmamanız. Bir işe de girseniz internet dünyasından kopmak öyle kolay değildir. Çok iyi bir seçenek de değil inanın. Ben 15 yıldır sigarayı bırakıp bırakıp tekrar başlamak gibi bırakıp bırakıp geri döndüm. Şu anda şunu düşünüyorum: "keşke hiç ara vermeseydim ve keşke çok önemseymişim."
Son olarak sattığınız şeylerden satmamaya karar vereceğiniz bir iki tanesi olacaksa, buna karar verirseniz; yemeksitesi ve facebook sayfaları olmasını tavsiye ediyorum.
Hayırlı satışlar...
Saygılar