• 09-07-2009, 23:30:19
    Selamlar, arkadaşlar r10 off - topic kategorisinde onlarca film önerisi konusu açılıyor.Ama hepsi tozlanıp arka sayfalara gidiyor ve birdaha gözükmüyor.Bu sefer ben konu açtım ama böyle olmasın arkadaşlar, sürekli güncel kalsın konu ki millet film izliyeceği zaman burdan bakıp önerilere göre izlesen mesela benim arada böyle bir ihtiyacım oluyor.

Şöyle düşündüm, beğendimiz filmlerin afişini ve Sinemalar.com linkini koyalım.

Neden Afiş ?

Mesela bir film öneriyorsunuz.O film ismi ile aynı isme sahip bir çok film olabiliyor bu sefer karışıklık oluyor, filmin afişini koyarsak bulmak daha rahat olabilir genede zorunlu birşey değildir.

Neden Sinemalar.Com Linki ?

Sinemalar.Com şuan gerçektende Türkiyenin en iyi sinema sitesi.Şu filmi izlesem mi hissine kapıldığınız zaman filmin profil sayfasına bakınca yorumlar doğrultusunda az çok karar verilebiliyor ve, orda yorum yapan kişilerin çoğ sinema sever kişiler.
    Ve sadece o değil filmin oyuncuları yapım tarihi vs hakkında bilgi alabiliyoru.Bir oyuncuya tıkladığımızda onun biyografisi , oynadığı filmler , diziler , senarist olduğu , yönetmen olduğu dizi filmler vs de çıkıyor.

Genede zorunlu değil arkadaşlar , ama böyle olursa daha güzel olur düşüncesindeyim.Hatta herkes uyarsa, konuyu editleyerek mesaja afiş ve konu posterini ekliyebilirim daha güzel olabilir.İlk ben başlıyayım önerilerime,
  • 09-07-2009, 23:34:45
    Üyeliği durduruldu
    bir filmde
    angelina jolie veya brad pitt oynuyorsa o film izlenir.
  • 09-07-2009, 23:38:16
    bunların arasında dövüş kulubü tek geçerim..

Sinemalar.com ~ Mustafa Hakkında Herşey (2004)
  • 09-07-2009, 23:44:26
    godfather
    esaretin bedeli
    forest gump
    paramparça aşklar ve köpekler
    notebook (aşk filmi)
    tesadüf (aşk filmi)
    batman kara şövalye
    matrix
    .....
  • 09-07-2009, 23:46:52
    kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    godfather
    esaretin bedeli
    forest kamp
    paramparça aşklar ve köpekler
    notebook (aşk filmi)
    tesadüf (aşk filmi)
    batman kara şövalye
    matrix
    .....
    Forrest Gump'ı izlemiştim, çok övüyorlar güzel film ama bir yerde saçmalıyor sonra gene düzeltiyor ayrıca Esaretin Bedeli filmini daha hiç izleme fırsatı bulamadım.
    Kara şövalye filmi gerçekten güzel bir film birazdan afiş olarak ekliyeceğim.
  • 09-07-2009, 23:51:16

Sinemalar.com ~ Kadri?nin Götürdüğü Yere Git (2008)

Kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum
  • 09-07-2009, 23:58:35
    Knowing / Kehanet / 2009

• 09-07-2009, 23:58:58
    MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Forrest Gump'ta saçmaladığını düşünüyorsan filmde bir noktayı kaçırmışsın demektir

Eğer gençlik - dram - insan ilişkileri içeren filmlerden hoşlanıyorsan değişik bir film olarak " Y Tu Mama Tambien " i önerebilirim.
    Bence o koşu sahnesi gerçekten saçma idi , adam yıllarca hiç durmadan koşuyor bana göre saçmaydı o sahne Burak abi.
  • 10-07-2009, 00:11:25
    EuK
    Üyeliği durduruldu
    Maşallah ne özet