Duran Çocuğa Anne Engeli
18
●798
- 19-06-2013, 19:26:19edit.
"Küçük kardeşimi bu onurlu davranışından dolayı kutlarım."
Gencin aklı ve gücü oldukça bunun karşısında kimse duramaz. Senin mirasın bu ATAM ! - 19-06-2013, 19:29:19Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.hemen olayi baska yere tasimak icin firsat ariyorsunuz ben sana direnirim hic kafani yorma.Burak Koçoğlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeter artik herseyin altindan cikmayi birakin geyik bolumu burasi. - 19-06-2013, 19:30:29Tamam kardeşim haklısın, özür dilerim.Ergün adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2.mesajımı editliyorum.yeterki tartışma çıkmasın - 19-06-2013, 19:32:50siz bu saçmalıklarınızla akp yi güçlendiriyorsunuz. demokrasi diyorsunuz, adalet diyorsunuz, akp ye oy vermişleri para almakla, koyun olmakla, makarnacı olmakla suçluyorsunuz.Burak Koçoğlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sizin derdiniz demokrasi değil, adalette değil. - 19-06-2013, 19:33:23Yahu ben ne sağcıyım ne solcuyum ne de ortacıyım. Ben hiçbirşeyin tarafında değilim küçüklüğümden beri. Ama gidip de eylem yapacaksanız gencecik çocukları ortalığa saçmayın. Onların aklı "büyüklerim yapıyor, ben ağacıda seviyorum, bende yapayım o zaman" düşüncesiyle dolu ancak. Bırakın onlar dersini çalışsın, siz büyükler gidin ne yapıyorsanız yapın.
Ekleme: O resimdeki küçük kız çocuğuna biber gazı yediren anne babaya yazıklar olsun. Git kendin direnişini yap çocuğuna o yaşta biber gazı yedirmeye ne hakkın var yaw - 19-06-2013, 19:39:02adaletin bittiği yerde anarşi başlar belki o sözden yapıyolardirsiirvehikaye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle