http://bit.ly/14HwT7l
arkadaşlar aklımda böyle birşey yapmak vardı ve bende dün itibari ile başladım. Siz değerli arkadaşların da fikirlerini almak istedim. Domain konusunda olsun içerik konusunda olsun markalaştırabilirmiyim ? yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar Bu Proje Sizce Nasıl ?
6
●229
- 18-06-2013, 13:16:48Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Şık bir arayüz gizemi, marka olabilmenin ilk kuralları arasında yatmaktadır.
- 18-06-2013, 13:16:51Temayı şuan için zaten öylesine ekledim hocam. Teşekkür ederim yorumunuz için.snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçeriği özgün tutmaya çalışacağım. sağolun yorumunuz içinZafer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 21-06-2013, 19:18:24Öncelikle İyi Dilekleriniz için teşekkür ederim. Şuan editör alacak maddi bütçem malesef yok ama diğer sitelerimden link ve tanıtım yazısı satarak geliştirme aşamasında siteye katkı sağlamayı hedefliyorum. Gerekirse özel makale yazarlarından Wordpress üzerine makaleler satın alacağım.tosunpasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema ve renk konusunda ise temayı değiştirdim gerçekten haklısınız koyu bir renk malesef gitmiyor websayfalarına açık bir renk ve daha kaliteli bir tema ile devam ediyorum şimdilik.
5 Gün geçti içerikleri orjinal tutmaya özen gösteriyorum. Hayırlısı bakalım. Katkı sağlamak isteyen arkadaşlar olursa özel mesaj gönderebilirler yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim..