SATILDI İBARESİNE ALDANMAYIN SATILMADI
Site adresi : itiraf ve dedikodu sitesi
Sitenin aylık getirisi: Reklam Yok
Sitenin açılış tarihi: Nisan 2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: İtiraf ve Dedikodu Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Sitenin Üstüne Düşemedim İlgilenemiyorum
Site Analizi İçin Tıklayın : ANALİZ
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Aylık
Hosting dahil midir: değil ( 1 Ay idare edilir )
Domain Dahil midir : Evet Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı:yok
Banlı olduğu arama motoru var mı:yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Ücretsiz Tasarım
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:yok
Satılık İtiraf Sitesi 40 TL
10
●522
- 24-05-2013, 13:45:02Bende ÇıkıyorBySpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:45:02 -->-> Daha önceki mesaj 13:43:32 --
Merhaba site adresini eklemeyi unutmuşum. Şuanda konuya ekledim site adresi yazan kısımda mevcutkurbanlik_kedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 24-05-2013, 13:45:40bduran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu acanlarda gozukuyo sanırım normal bızde ole bı ibare yok - 24-05-2013, 13:48:16Üyeliği durdurulduözür dilerim baltalamak felan deyil niyetim.
domain 15 lira
site yeni açılmış
kullanılan script değerli arkadaşımız webkarizmaya ait
https://www.r10.net/ucretsiz-scriptle...-ucretsiz.html
40 tl neden istiyorsunuz.
özür dilerim baltalamak deyil amacım. - 24-05-2013, 13:54:19O Şekilde de olabilir. Yine biz satılmadı diye açıklamamızı yapalımda işi garantiye alalımBySpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:54:19 -->-> Daha önceki mesaj 13:48:33 --
İstediğiniz Gibi istediğiniz şeyleri sormakta özgürsünüz bende buna normal bir şekilde cevap vermek zorundayımkurbanlik_kedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi şöyle bir yeni siteler kategorisinde satışları gezerseniz 1 aylık sitelere 300 lira 200 lira 100 lira gibi fiyatlar biçilmiştir. siz o kişilere sorsanız istediğim fiyata koyarım senimi ilgilendirir diyecek yanlışmıyım.
Acıklamamda zaten dikkat ederseniz. Ücretsiz tasarım diye yazıyor , temanın bana ait olduğunuda iddaa etmiyorum
Sonuçta hazır bir site satıyorum. uğraşmak istemeyen hazır hemen kullanmak isteyenlerin alabileceği site. 2 aylık bir site isteyenler hafiften rahatca seoyla biryerelere getirebilir. Seodan fazla anlamam iyi bir hevesle kurdum sonra işler nedeniyle satma kararı aldım belirlediğim fiyatta 40 TL'dir. Umarım Açıklayıcı olmuştur. - 24-05-2013, 14:01:50Üyeliği durduruldufikir edindim teşekkürler. iyi satışlar. başta dediğim gibi baltalamak deyil amacım yanlış algılamayın forum sitesi ve gördüklerimizi vurguluyoruz. ki gözden kaçıran arkadaşlar da görsün diye kolay gelsin hocam.bduran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-05-2013, 14:05:44Sıkıntı yok hocam , Beyaz eşya satan bir dükkana gittiğinde atıyorum Led Tv özelliklerini sorduğunda yada kafandaki soruları sorduğunda sana özellikleri v.s. gibi bilgileri sana nasıl söylerse bizde burada bir satış yapıyoruz alıcı - satıcı ilişkisinde merak edilen herşey sorulur söylenir o yüzden sıkıntı yokkurbanlik_kedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle