• 24-05-2013, 21:59:00
    masaLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    imzandaki forum mu?
    yok değil dostum. ilk mesajımda edu.tr bi üni sitesi verdim. onda var link. birşey daha sormak istiyorum. sitemin tüm sayfalarından verdiğim tek bir link çıkışı var. oda en üstte dönen gif banneri içersinde. link vermeden sadece banneri yayınlasam işe yararmı sizce ? google onada kızmış olabilirmi ?
  • 24-05-2013, 22:00:06
    ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Değil
    türkiyenin alanındaki en iyi forumu deyince şaşırdım
  • 24-05-2013, 22:06:09
    Restorasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    he kardeşim bende aynı fikirdeyim. arkadaşlar backlink kas demiş ama. google ne istediği belli değilki. dansöz gibi. tek sağlam bu sitem kalmıştı. bunuda yalan etti google. terbiyesizlikten başka birşey değil bu yapılan.

onların sitelerine girse girse 50 kişi giriyordur günde. konu yok içerk yok. benimki ise. alanındaki en büyük forum sitesi.
    Bazen google kullanıcılara farklı site sunar ilk sıradan. Geçici olabilir.
  • 24-05-2013, 22:17:28
    yok değil dostum. ilk mesajımda edu.tr bi üni sitesi verdim. onda var link. birşey daha sormak istiyorum. sitemin tüm sayfalarından verdiğim tek bir link çıkışı var. oda en üstte dönen gif banneri içersinde. link vermeden sadece banneri yayınlasam işe yararmı sizce ? google onada kızmış olabilirmi ?
    Sepette 10 yumarta var link verirsem 1 eksilir hesabı yapma, nasıl link almasını biliyorsak vermesinide bilmeliyiz.

Sitene gelen giden linklerle uğraşmayı bırakıp siten için sosyal medya hesapları oluşturarak işe başlarsan tekrar eski yerine gelirsin.

Sosyal medyada hiç yoksun görebildiğim kadarıyla, sadece pinterestte bir linkin var onuda başkası paylaşmış.
  • 24-05-2013, 23:06:41
    hangi kelimede düştünüz? sanırım resto. forum site? ayrıca edu link sağlam kalsın.

edit : o ise ben birkaç inceleme yaptım 3.olması bile şans bence muhtemel rekabet alanı dar bir keyword. Çok kötü bir seo yapısı vs vs. oldukça kötü.

Siz muhtemel içeriğinize güveniyorsunuz, ama bence diğer etmenler çok çok daha önemli reklam yani kısaca, google bot'un sizden haberi bile yok neredeyse.. İçeriğiniz spama karşı sizi üstün kılar hepsi o..
  • 24-05-2013, 23:19:33
    arkadaşlar merhaba. 5 yıldır Türkiyenin alanında en büyük sitesini yönetiyorum. 4. yıldır kelimesinde ilk sırada. ne olduysa. durduk yere. google beni 3. sıraya atmış anlamadım. ne yapmalıyım bilemedim.?? normalde sadece. google adsense reklamını kaldırıp yerine benim sitemin iletişim bölümüne yönlendirdiğim başka bir banner eklemiştim. sitede başka bir değişiklik yapmadım. sizce ne yapmalıyım. neden böyle birşey olmuş olabilir. kelimenin büyük bir arama potansiyeli olmasada. benim için çok ama çok önemlidir. bilgi paylaşınız lütfen..

edit : şu anda farkediyorum arkadaşlar. bu sitede bir backlik vereceklerdi. onu vermişler. bu yüzden olmuş olabilirmi?

http://plato.edu.tr/bolum.aspx?id=9&s=baglantilar
    konuda komple olumlu şeyler yazmıssınız? size önerim sosyal medya paylaşımı yapmaya zorlamalısınız sitenize gelen siyaretcileri yada üyeleri. tam bir anaiz yapmadım bu konuda bol keseden atmak istemem ama en azında ''konuyu begendiyseniz paylaşın'' gibisinden bir banner yapmanız yararınıza olucaktır. daha fazla paylaşımın size getirecegi + yı tahmin edemezsiniz.

bunun dışında sıralamalarda ve hitlerde dogaüstü bir dalgalanma var birazcık beklemenizi ve bir planlama yapmanızı öneririm her ihtimale karşı.

kolay gelsin.
  • 25-05-2013, 01:07:44
    Biyorum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konuda komple olumlu şeyler yazmıssınız? size önerim sosyal medya paylaşımı yapmaya zorlamalısınız sitenize gelen siyaretcileri yada üyeleri. tam bir anaiz yapmadım bu konuda bol keseden atmak istemem ama en azında ''konuyu begendiyseniz paylaşın'' gibisinden bir banner yapmanız yararınıza olucaktır. daha fazla paylaşımın size getirecegi + yı tahmin edemezsiniz.

bunun dışında sıralamalarda ve hitlerde dogaüstü bir dalgalanma var birazcık beklemenizi ve bir planlama yapmanızı öneririm her ihtimale karşı.

kolay gelsin.
    sosyal medyada 12 bin kişilik etkin bir sayfam var aslında. sitemi bulduysanız eğer onuda bulmuşsunuzdur. ve ordan hergün yayınladığım her haber 20 30 kere beğeniliyor. başka ne yapmalıyım sizce. ben google böle döneklik yaptığı için bundan sonra hiç ne link alcam. neden burda gelip araştırcam dedim. uzun süredir hiç birşey yapmıyorum. fikirlerinize açığım. facebook ve twit sayfalarım var.
  • 25-05-2013, 01:21:19
    /konudışı/

bu google'la 4 sene boyunca "herhangi bir kelimede" ( jasdhhau ile kkajjas yapmak" kelimesi bile olabilir farketmez ) ilk sırada kalabildiğin için seni tebrik etmek istiyorum üstat.
  • 25-05-2013, 01:29:38
    osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    /konudışı/

bu google'la 4 sene boyunca "herhangi bir kelimede" ( jasdhhau ile kkajjas yapmak" kelimesi bile olabilir farketmez ) ilk sırada kalabildiğin için seni tebrik etmek istiyorum üstat.
    aslında tek bir link bile almadım dışarıdan. ilk sene aldım. ilk sıraya yerleştikten sonrada hiç dokunmadım. ama sürekli ilgileniyorum. konu ekliyorum. vs. kelimede zor olmayınca. rekabette çok olmayınca. çok zor olmuyor açıkçası. içtenlikle söylediysen teşekkür ederim yinede..

ama şu anda sevgili üstadlarımız. bana fikir verirlerse sevinirim. benim için prestij oldu bu olay. başka hiç birşey değil.