arkadaşlar merhaba. 5 yıldır Türkiyenin alanında en büyük sitesini yönetiyorum. 4. yıldır kelimesinde ilk sırada. ne olduysa. durduk yere. google beni 3. sıraya atmış anlamadım. ne yapmalıyım bilemedim.?? normalde sadece. google adsense reklamını kaldırıp yerine benim sitemin iletişim bölümüne yönlendirdiğim başka bir banner eklemiştim. sitede başka bir değişiklik yapmadım. sizce ne yapmalıyım. neden böyle birşey olmuş olabilir. kelimenin büyük bir arama potansiyeli olmasada. benim için çok ama çok önemlidir. bilgi paylaşınız lütfen..
edit : şu anda farkediyorum arkadaşlar. bu sitede bir backlik vereceklerdi. onu vermişler. bu yüzden olmuş olabilirmi?
http://plato.edu.tr/bolum.aspx?id=9&s=baglantilar
konuda komple olumlu şeyler yazmıssınız? size önerim sosyal medya paylaşımı yapmaya zorlamalısınız sitenize gelen siyaretcileri yada üyeleri. tam bir anaiz yapmadım bu konuda bol keseden atmak istemem ama en azında ''konuyu begendiyseniz paylaşın'' gibisinden bir banner yapmanız yararınıza olucaktır. daha fazla paylaşımın size getirecegi + yı tahmin edemezsiniz.
bunun dışında sıralamalarda ve hitlerde dogaüstü bir dalgalanma var birazcık beklemenizi ve bir planlama yapmanızı öneririm her ihtimale karşı.
kolay gelsin.