• 23-05-2013, 21:36:18
    Ozsoy05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Abi ne diyorsun sen ya ben şimdi oturdum kara kara düşünüyorum nasıl iş bulacağız diye
    Umarım ertan abi pahalı fiyat çekerde bizde ara sıra ufak tefek işleri kaparız
  • 23-05-2013, 21:51:31
    zaten sanırım insanlar korkuyor benden o yüzden korkacak bir şey yok. zaten çok uzun süreli bu tarz iş yapmayı düşünmüyorum ancak acilen yapmam gerek bu aralar.

pahalılık olayına gelince, benim verdiğim fiyatlar her zaman harcadığım emekten daha azdır. Ama insanlarımız ucuza iş yaptırmaya alıştıkları için 2 kuruşun pazarlığını yapıyorlar sanki ben kandırıyorum onları da pahalı söylüyormuşum gibi düşünüyorlar sanırım. Merak etmeyin kısa süre sonra konuyu kaldırırm gerekli işleri aldıktan sonra tabii insanlar da sizin gibi düşünüp korkmazlarsa
  • 23-05-2013, 22:36:53
    ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    zaten sanırım insanlar korkuyor benden o yüzden korkacak bir şey yok. zaten çok uzun süreli bu tarz iş yapmayı düşünmüyorum ancak acilen yapmam gerek bu aralar.

pahalılık olayına gelince, benim verdiğim fiyatlar her zaman harcadığım emekten daha azdır. Ama insanlarımız ucuza iş yaptırmaya alıştıkları için 2 kuruşun pazarlığını yapıyorlar sanki ben kandırıyorum onları da pahalı söylüyormuşum gibi düşünüyorlar sanırım. Merak etmeyin kısa süre sonra konuyu kaldırırm gerekli işleri aldıktan sonra tabii insanlar da sizin gibi düşünüp korkmazlarsa
    abi yanlış anlama ya iyi olduğun için söylüyoruz bunları programalama bölümünün en bilgili adamısın sonuç olarak.
  • 24-05-2013, 12:08:07
    oguzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    abi yanlış anlama ya iyi olduğun için söylüyoruz bunları programalama bölümünün en bilgili adamısın sonuç olarak.
    yok hocam yanlış anlamadım, zaten sizle ilgili problem yok insanlar korkuyor sanıyorum yaptığım işten.. çok profesyonel gelmiş olabilirm gözlerine bu arada sağolasın
  • 25-05-2013, 20:10:10
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    ertan2002'yi uzun zamandir tanirim... ben programlama konusu actigimda da sagolsun beni desteklemisti... bende onun programlama bilgisine kefilim... bol kazanclar.
  • 26-05-2013, 13:58:20
    teşekkürler hocam
  • 26-05-2013, 14:14:45
    Ben pek tanımam Ama tahribatta bir dokumanı gormustum microsoftcu oldugu belli .
    Bol şans
  • 26-05-2013, 14:20:01
    NURAH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ben pek tanımam Ama tahribatta bir dokumanı gormustum microsoftcu oldugu belli .
    Bol şans
    evet hocam tahribat.com da 3 tane falan dökümanım olması lazım sanırım.2 si vb 6.0 ile ilgili microsoftçu lafı hoşuma gitmedi. genel itibariyle .net teknolojilerini kullanıyorum masaüstü uygulamalarında, mobil için ise java. elektronikte ise CCS C derleyicisini

teşekkürler..
  • 26-05-2013, 14:22:13
    skype ekledim sizi 2-3 projem var, bilgi ve tecrübenizden yararlanmak istiyorum