• 01-05-2013, 21:44:58
    Havale / EFT gibi işlemlerde kullanmak için kafasına göre ücret kesmeyen hesap açmalık bir banka arıyorum. Memnun olduğunuz banka var ise yazarsanız sevinirim.
  • 01-05-2013, 22:06:00
    PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Havale / EFT gibi işlemlerde kullanmak için kafasına göre ücret kesmeyen hesap açmalık bir banka arıyorum. Memnun olduğunuz banka var ise yazarsanız sevinirim.
    Hiçbir işlem için para almayan (eft,havale...) tek banka.. Kuveyttürkü öneriyorum 2008 den beri kullanıyorum aşırı memnunum. Gerek mobil şubesinin kullanışlığı, gerekse müşteri hizmetlerine kolay ulaşabilmem... Kısacası Kuveyttürk
  • 01-05-2013, 22:10:00
    bende öle birşey arıyordum enpara'ya başvurdum bu hafta sözleşme için gelecekler..
  • 01-05-2013, 22:10:37
    Finansbanka herhangi bir borcunuz yoksa Enpara.com üzerinden hesap açabilirsiniz. EFT/Havale ve hesap işletim ücreti yok. Sözleşme imzalamak için de onlar size geliyor siz şubeye gitmiyorsunuz.
  • 01-05-2013, 22:11:10
    Üyeliği durduruldu
    Dedefon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hiçbir işlem için para almayan (eft,havale...) tek banka.. Kuveyttürkü öneriyorum 2008 den beri kullanıyorum aşırı memnunum. Gerek mobil şubesinin kullanışlığı, gerekse müşteri hizmetlerine kolay ulaşabilmem... Kısacası Kuveyttürk
    Şu kuveyttürk'e gidip bi banka hesabı açamadım hala...
    Hiç karşılaşamadım hala bu bankayla, methini çok duydum ama göremedim bi türlü

Ben 2008'den beri işbank kullanıyorum, öğrenci kimliğimle açmıştım yıllardır tek kuruş paramı almadılar.
    Ziraat Bankası da aynı şekilde (öğrenci hesabı olunca para kesmiyorlar )
  • 01-05-2013, 22:16:03
    Dedefon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Öğrenci belgesiyle açtığım iş bankası hesabım mevcut zaten. Enpara için yarım saat kadar önce başvurdum. Başka işime yarayan banka varsa ordanda açabilirim. O yüzden açtım bu konuyuda.

Malesef kuveyttürk burada bulunmuyor
  • 01-05-2013, 22:19:47
    Üyeliği durduruldu
    Havale, EFT gibi işlemler için kesintisi vardır ancak Garanti Bankası'nı tavsiye edebilirim Berkay.
  • 01-05-2013, 22:23:03
    Ares adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Havale, EFT gibi işlemler için kesintisi vardır ancak Garanti Bankası'nı tavsiye edebilirim Berkay.
    Çok yakınımda bir atm side mevcut. Düşünüyorum. Öneri için teşekkürler.