Merhaba,
Alışveriş sitesine ürün girebilecek, işini zevkle yapabilecek editör aranmaktadır, evinizden rahatca çalışabileceğiniz, ayrıca performansınıza göre para kazanabileceğiniz bir iştir.
Yapılacak işleri ve dikkat edilmesi gereken bölümleri kısaca belirteyim
1- Ürün görselleri ve fiyat listesi tranfer programı ile size gönderilir.
2- Her ürün admin panelinden rahatlıkla siteye girilir.
3- Benzer ürün ekleme modülü ile ilk üründe taslak çıkarılır diğer ürünlerde bu taslağa uygun olarak hızlı bir şekilde sisteme girilmiş olur.
4- Ürün girilirken anahtar kelimeleri, ürüne özel açıklamalar, piyasa fiyatları, indirimli fiyatlarının düzgün girilmesi önemlidir.
5- Resim görsellerini yüklerken karşılıklık yapılmamasına dikkat edilir.
6- Diğer web sitelerinden ürüne özel açıklamaları fiyatları ölçme tarma kabiliyeti yüksek olan, Piyasa fiyatı ile indirimli fiyatı arasındaki hesaplamaları düzgün yapabilecek.
Tercihen bayan ve ev hanımı ek gelir isteyen hanımların teklifleri değerlendirilecektir. Forumdaki bayan arkadaşların yoğunluğunu bilmiyorum, çevrenizde işle ilgilenebilecek kişiler varsada görüşebiliriz, veya ben işimi düzgün yaparım diyen erkek arkadaşlarda pm ile teklif gönderebilirler.
Benim aklımda bir fiyat var pm ile iletebilirim, ayrıca sizin tekliflerinizde önemlidir.
Ucuk kaçık teklifler değerlendirilmeye alınmayacaktır. PM bekliyorum
Teşekkür ederim.
Alışveriş Sitesine Ürün Girecek Editör Aranıyor
3
●373
- 21-04-2013, 13:37:52
- 21-04-2013, 13:42:25Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.https://www.r10.net/members/53584-nzeytinevi.html
Bu arkadaşı tavsiye ederim. Kendisi ile uzun zamandır çalışıyoruz, işinin ehli ve profosyonel işler çıkarmaktadır. - 22-04-2013, 12:04:05Tavsiye için teşekkür ederim Ömer Hocam.gokmavi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle