Arkadaşlar youtubede bir kanal oluşturarak buraya yüklü sayıda video-klip yüklemek istiyorum.Fakat biliyorsunuz ki bir şikayet olduğu zaman ya videolarınız siliniyor yada kanal tümden kapatılıyor.Ben bu kanalıma yükleyeceğim videoları kendi oluşturacağım playlistlerle, kendi sitem de izlettireceğim.Yani videoların veya kanalımın banlanmaması için aramalarda çıkmasını istemiyorum ama oluşturduğum playlistlerimin herkese açık web sitemde izlenmesini istiyorum.
Bu şekilde birşey mümkünmüdür. ? Neticede biraz bencilce davranarak videolar aramalarda görünmeyecek ama kendi sitemde youtube player ile oynayacak.Sorun yaşarmıyım ? Nedir görüşleriniz ?
Youtube uzmanlarına bir soru !
12
●1.148
- 19-04-2013, 14:28:38
- 19-04-2013, 16:18:24e_trader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube logosunu gizleyebilen bir player kullansam ve kullanıcılar siteye ulaşamazlar.Fakat youtube bu durumu anlamazmı.Neticede belkide günlük 100 GB bandwidth yiyeceğim. - 19-04-2013, 16:58:59ozany adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aramadan gizlenir ama oluşturacağım playlistlerde, sitem üzerinden kullanıcılar dinletebilirmiyim yoksa sadece kendim mi izlerim ? - 19-04-2013, 17:00:40denemediğim için yorum yapamıyorum hocam fakat. Söylediğim ayarı yaptığınızda sadece video linki olanlar izleyebiliyor videonuzu. EMBED koddada link olduğundan sorun olmaz diye düşünüyorum. İzlenirtrojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 19-04-2013, 17:30:46Öyle bir player varsa bana da lazım ben bulamamıştımtrojan_alert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle